reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

nie lista sama nie zniknęła a znikała, doczytaj dobrze.
Znikała po 10 sek od otworzenia strony, więc miałam te 10 sek na to żeby ją skopiować i wrzucić jako nowy temat!!

I nie krzycz na mnie tymi wielkimi literami bo nic takiego nie zrobiłam.
Reszty wywlekać tu nie będę bo to bez sensu, masz w prywatnej wiadomości.

reklama
nie lista sama nie zniknęła a znikała, doczytaj dobrze.
Znikała po 10 sek od otworzenia strony, więc miałam te 10 sek na to żeby ją skopiować i wrzucić jako nowy temat!!

I nie krzycz na mnie tymi wielkimi literami bo nic takiego nie zrobiłam.
Reszty wywlekać tu nie będę bo to bez sensu, masz w prywatnej wiadomości.
Gratuluję 10 sekundowego refleksu, dobrze, że moich postów nie usuniesz bo ci cały temat zniknie.. więc cóż będziesz w takim razie robić jako moderator, którym tak bardzo chciałaś zostać?
Czekam na to pw.. bo coś nie ma..

monikamarcina u mnie z głodem zależy kiedy,
dziś w nocy obudziłam się o 4 rano z potrzebą fizjologiczną po czym wróciłam na łóżko i zrobiłam się mega głodna ale stwierdziłam się nie ide do lodówki może zasne i zasnęłam ale o 9 biegłam do lodówki :p Obiad tak samo pochłaniam bez problemu ale kolacji nie tykam i nie ze dbam o linie tylko porostu nic nie przełknę , czasem arbuza bądź jakąs gruszke ale o kanapce czy czym takim nie ma mowy.

widzę że to nie ma sensu faktycznie.
Bardzo proszę Zor z chęcią oddam Ci moderowanie - tak jak napisałam nie prosiłam się o nie.

Masz rację uczę się i tak popełniam błędy jak każdy uczący człowiek - ale uważam że ty tu przeginasz. Nie będę się z Tobą teraz i tutaj licytować i przekomarzać. Strasznie impulsywna jesteś tyle ci powie - powinnaś popracować nad sobą.

widzę że to nie ma sensu faktycznie.
Bardzo proszę Zor z chęcią oddam Ci moderowanie - tak jak napisałam nie prosiłam się o nie.

Masz rację uczę się i tak popełniam błędy jak każdy uczący człowiek - ale uważam że ty tu przeginasz. Nie będę się z Tobą teraz i tutaj licytować i przekomarzać. Strasznie impulsywna jesteś tyle ci powie - powinnaś popracować nad sobą.
Podsumowanie mam jedno: podpisywanie się pod cudzą pracą to nie popełnienie błędu a plagiat..

I każdy by się zdenerwował jak by mu "moderator" usunął wątek bo nie umiał niepotrzebnych postów usunąć.. tym bardziej, że siedziałam na forum cały dzień i śmiało mogłaś do mnie napisać w tej sprawie..

Pracy nad sobą wymaga to jak się zdenerwowalas parę stron temu, że ktoś o mnie wspomniał choć nie w kontekście moderowania..ale cóż..nie doczytalas.. No ale post usunelas więc kto nie widział ten nie wie ;)

I nie, ja nie chcę moderować bo zwyczajnie nie znam tego silnika forum, choć forami różnymi się w swoim życiu zajmowalam..

Moderator to powinien być ktoś, kto się na tym zna a jak nie to umie się zachować!

Ladyli ja rowniez mam taki glodek jak ty :) a tak wg byłam na kontroli dziś u lekarza po ostatnim incydencie jest wszystko ok tak lekarz powiedział a dzidzius przyjął pozycję zajaczka :) bardzo uroczo wygladal gin kazał tak jak wcześniej uważać na siebie dużo odpoczywać i polegiwac uważać na brzuch żeby się przez przypadek nie uderzyć bo mam łożysko na przedniej ścianie czyli poprostu mam się ze sobą obchodzić jak z jajkiem :) powiedział ze płeć dopiero od 20 tyg stara się wypatrzyć :) ale wiecie jak mnie boli kregoslup :( helikopter w glowie mam od jakiegos czasu za to ustały mi moje migrenowe bole głowy które miałam od miesiąca dzień i noc-

Dziewczyny mnie to jakos strasznie ciagnie do tlustego niezdrowego jedzenia... wczesniej ciagnelo do frytek i hamburgerow a dzis caly wieczor wpierniczam kanapki biale pieczywo z mielonka grubo wysmarowane majonezem i popijam garacym kubkiem. Nie dobrze to wyglada ale jakie pyszne

Dziewczyny, nie chcę się wtrącać, ale nie kłóćcie się... jesteśmy tu, by sobie pomóc, a nie naskakiwać na siebie :-(

Ja napadów głodu nie mam, rano wstaję, po godzinie dopiero jem śniadanie.. tak już jestem nauczona :p Ogólnie mało jem, schudłam już 14kg, ale nie widać tego, bo nagle brzuchol mi wywaliło :D Jedynie po twarzy, klatce piersiowej i rękach widać :D
Mam doła.. choruję na nerwicę lękową i znów przychodzi okres przesilenia. W poprzedniej ciąży rodziłam w październiku, końcówkę spędzałam u moich rodziców, mąż pracował po 10h, prawie wcale go w domu nie było, no i auto zabierał 25km do pracy i do szpitala (19km dalej) nie miałabym się jak dostać.. Więc zeszłoroczne przesilenie opanowałam jakoś, nie licząc lekkiej depresji, jaką załapałam po porodzie. Miałam mało pokarmu i Mila nie dojadała, dawałam jej mm. Stosowałam ich kilka, po każdym ciągły płacz- zaparcia, kolki, ulewanie. Byłam załamana i straciłam pokarm, co wprowadziło mnie w lekką depresję, miałam się za najgorszą matkę na świecie, bo karmiłam mm. U Nas w PL jest tak propagowane karmienie piersią, że bałam się nawet przyznać lekarzowi, że karmię mm. Jednak jakoś z tego wyszłam, dzięki wsparciu bliskich :)
Teraz znów nerwica, dobrze, że jest forum, troszkę zapominam o lękach :tak: Radzenie sobie z nerwicą bez leków jest cholernie ciężkie....i nawet ta myśl wprowadza mnie w coraz bardziej nostalgiczny nastrój... ahh te kobiety i te hormony :p

reklama
a mnie też a to do pizzy a to zapiekanki, a już mina Pani kelner w karczmie była bezcenna jak zamówiłam na obiad kwaśnice a do picia gorąca czekoladę z bitą śmietaną, Pani mówi to potem na deser mi podać a ja nie teraz :p

Do góry