reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

nie lista sama nie zniknęła a znikała, doczytaj dobrze.
Znikała po 10 sek od otworzenia strony, więc miałam te 10 sek na to żeby ją skopiować i wrzucić jako nowy temat!!

I nie krzycz na mnie tymi wielkimi literami bo nic takiego nie zrobiłam.
Reszty wywlekać tu nie będę bo to bez sensu, masz w prywatnej wiadomości.

reklama
nie lista sama nie zniknęła a znikała, doczytaj dobrze.
Znikała po 10 sek od otworzenia strony, więc miałam te 10 sek na to żeby ją skopiować i wrzucić jako nowy temat!!

I nie krzycz na mnie tymi wielkimi literami bo nic takiego nie zrobiłam.
Reszty wywlekać tu nie będę bo to bez sensu, masz w prywatnej wiadomości.
Gratuluję 10 sekundowego refleksu, dobrze, że moich postów nie usuniesz bo ci cały temat zniknie.. więc cóż będziesz w takim razie robić jako moderator, którym tak bardzo chciałaś zostać?
Czekam na to pw.. bo coś nie ma..

monikamarcina u mnie z głodem zależy kiedy,
dziś w nocy obudziłam się o 4 rano z potrzebą fizjologiczną po czym wróciłam na łóżko i zrobiłam się mega głodna ale stwierdziłam się nie ide do lodówki może zasne i zasnęłam ale o 9 biegłam do lodówki :p Obiad tak samo pochłaniam bez problemu ale kolacji nie tykam i nie ze dbam o linie tylko porostu nic nie przełknę , czasem arbuza bądź jakąs gruszke ale o kanapce czy czym takim nie ma mowy.

widzę że to nie ma sensu faktycznie.
Bardzo proszę Zor z chęcią oddam Ci moderowanie - tak jak napisałam nie prosiłam się o nie.

Masz rację uczę się i tak popełniam błędy jak każdy uczący człowiek - ale uważam że ty tu przeginasz. Nie będę się z Tobą teraz i tutaj licytować i przekomarzać. Strasznie impulsywna jesteś tyle ci powie - powinnaś popracować nad sobą.

widzę że to nie ma sensu faktycznie.
Bardzo proszę Zor z chęcią oddam Ci moderowanie - tak jak napisałam nie prosiłam się o nie.

Masz rację uczę się i tak popełniam błędy jak każdy uczący człowiek - ale uważam że ty tu przeginasz. Nie będę się z Tobą teraz i tutaj licytować i przekomarzać. Strasznie impulsywna jesteś tyle ci powie - powinnaś popracować nad sobą.
Podsumowanie mam jedno: podpisywanie się pod cudzą pracą to nie popełnienie błędu a plagiat..

I każdy by się zdenerwował jak by mu "moderator" usunął wątek bo nie umiał niepotrzebnych postów usunąć.. tym bardziej, że siedziałam na forum cały dzień i śmiało mogłaś do mnie napisać w tej sprawie..

Pracy nad sobą wymaga to jak się zdenerwowalas parę stron temu, że ktoś o mnie wspomniał choć nie w kontekście moderowania..ale cóż..nie doczytalas.. No ale post usunelas więc kto nie widział ten nie wie ;)

I nie, ja nie chcę moderować bo zwyczajnie nie znam tego silnika forum, choć forami różnymi się w swoim życiu zajmowalam..

Moderator to powinien być ktoś, kto się na tym zna a jak nie to umie się zachować!

Ladyli ja rowniez mam taki glodek jak ty :) a tak wg byłam na kontroli dziś u lekarza po ostatnim incydencie jest wszystko ok tak lekarz powiedział a dzidzius przyjął pozycję zajaczka :) bardzo uroczo wygladal gin kazał tak jak wcześniej uważać na siebie dużo odpoczywać i polegiwac uważać na brzuch żeby się przez przypadek nie uderzyć bo mam łożysko na przedniej ścianie czyli poprostu mam się ze sobą obchodzić jak z jajkiem :) powiedział ze płeć dopiero od 20 tyg stara się wypatrzyć :) ale wiecie jak mnie boli kregoslup :( helikopter w glowie mam od jakiegos czasu za to ustały mi moje migrenowe bole głowy które miałam od miesiąca dzień i noc-

Dziewczyny mnie to jakos strasznie ciagnie do tlustego niezdrowego jedzenia... wczesniej ciagnelo do frytek i hamburgerow a dzis caly wieczor wpierniczam kanapki biale pieczywo z mielonka grubo wysmarowane majonezem i popijam garacym kubkiem. Nie dobrze to wyglada ale jakie pyszne

Dziewczyny, nie chcę się wtrącać, ale nie kłóćcie się... jesteśmy tu, by sobie pomóc, a nie naskakiwać na siebie :-(

Ja napadów głodu nie mam, rano wstaję, po godzinie dopiero jem śniadanie.. tak już jestem nauczona :p Ogólnie mało jem, schudłam już 14kg, ale nie widać tego, bo nagle brzuchol mi wywaliło :D Jedynie po twarzy, klatce piersiowej i rękach widać :D
Mam doła.. choruję na nerwicę lękową i znów przychodzi okres przesilenia. W poprzedniej ciąży rodziłam w październiku, końcówkę spędzałam u moich rodziców, mąż pracował po 10h, prawie wcale go w domu nie było, no i auto zabierał 25km do pracy i do szpitala (19km dalej) nie miałabym się jak dostać.. Więc zeszłoroczne przesilenie opanowałam jakoś, nie licząc lekkiej depresji, jaką załapałam po porodzie. Miałam mało pokarmu i Mila nie dojadała, dawałam jej mm. Stosowałam ich kilka, po każdym ciągły płacz- zaparcia, kolki, ulewanie. Byłam załamana i straciłam pokarm, co wprowadziło mnie w lekką depresję, miałam się za najgorszą matkę na świecie, bo karmiłam mm. U Nas w PL jest tak propagowane karmienie piersią, że bałam się nawet przyznać lekarzowi, że karmię mm. Jednak jakoś z tego wyszłam, dzięki wsparciu bliskich :)
Teraz znów nerwica, dobrze, że jest forum, troszkę zapominam o lękach :tak: Radzenie sobie z nerwicą bez leków jest cholernie ciężkie....i nawet ta myśl wprowadza mnie w coraz bardziej nostalgiczny nastrój... ahh te kobiety i te hormony :p

reklama
a mnie też a to do pizzy a to zapiekanki, a już mina Pani kelner w karczmie była bezcenna jak zamówiłam na obiad kwaśnice a do picia gorąca czekoladę z bitą śmietaną, Pani mówi to potem na deser mi podać a ja nie teraz :p

Do góry