reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Dziewczyny dziś w nocy dziwnie się czułam miałam uczucie ciężkości w macicy i jak dotknęłam brzucha to wyczulam twarta macice tak się wystraszyłam bo to dość długo trwało 2 może 3 godziny nie wiem co to może być nawet jak wzięłam nospe nic mi nie pomagała ..

reklama
najważniejsze to nie panikować ;-) ja robiłam badania genetyczne i czekam na wyniki , w ogóle o tym nie myślę:tak:

no fakt Wisła niedaleko ;-) na Wrzesniówkach 2012 mam znajome z Rybnika i Katowic i nigdy się nie spotkałyśmy a to dopiero rzut beretem :-D

Cześć dziewczynki. Ja dzisiaj nad ranem wróciłam z tygodniowego wypadu do Chorwacji.:-D Byłoby super gdyby nie fakt, że przywiozłam ze sobą okropną infekcję. Zapisałam się na jutro do gina a planową wizytę miałam mieć za tydzień i tak się zastanawiam, czy coś by się stało jakbym zaczekała jeszcze tydzień. Podobno takie infekcje potrafią być w ciąży niebezpieczne :confused:

ja od wczoraj wieczór mam mega mdłości, miało już przechodzić a u mnie się nasila... masakra dobrze że jutro zaczynam długi weekend... potem jeszcze 3 dni pracy i uciekam na l4 zanim padnę. Dobre dziś tylko to że się przyjemnie ochłodziło:tak:

Cześć dziewczynki. Ja dzisiaj nad ranem wróciłam z tygodniowego wypadu do Chorwacji.:-D Byłoby super gdyby nie fakt, że przywiozłam ze sobą okropną infekcję. Zapisałam się na jutro do gina a planową wizytę miałam mieć za tydzień i tak się zastanawiam, czy coś by się stało jakbym zaczekała jeszcze tydzień. Podobno takie infekcje potrafią być w ciąży niebezpieczne :confused:
Ja w ciazy mialam juz ze 3-4 razy. Nic sie nie stanie jak poczekasz ;)

reklama
Ale dziś horror przeżyłam :( dobrze że nie byłam tam sama pojechaliśmy do lekarza a w rejestracji babka na mnie od wejścia wsiadła że o której to się przychodzi z czymś takim! Że było przyjść rano bo teraz to już mnie lekarz nie przyjmie ja jej mówię że nie mogłam z rana bo mam omdlenia i sama bałam się wyjść żeby przyjechać musiałam czekać na mamę bo mój mąż w pracy a ta baba do mnie że to było znajomego lub sąsiada poprosić tylko że znajomi w pracy a moi sąsiedzi to same dziadki młodzi przyjeżdżali za granicę :( a ona do mnie że mnie nie zarejestruje tak się zdenerwowalam że łzy mi poleciały i powiedziałam że w takim razie dziękuję za pomoc. I z płaczem wyszłam. Moja mama poszła do lekarza spytała się czy mnie przyjmie on się zgodził więc poszła do rejestracji i objechała ta babe i kazała jej kartę wyjąć. Ta baba do mnie że ona odkad tu pracuje nie spotkala się z. Takim zachowaniem do niej że ona ma dzieci w moim wielu ja się wściekłam i jej powiedziałam że nie ublizylam jej w niczym więc nie ma prawa tak mówić a to że ma dzieci w moim wieku te niech się cieszy bo ja w tej chwili właśnie walczę o to żeby choć jedno dziecko mieć! Wtedy się zamknęła

Do góry