reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Dziewczyny dziś w nocy dziwnie się czułam miałam uczucie ciężkości w macicy i jak dotknęłam brzucha to wyczulam twarta macice tak się wystraszyłam bo to dość długo trwało 2 może 3 godziny nie wiem co to może być nawet jak wzięłam nospe nic mi nie pomagała ..

reklama
najważniejsze to nie panikować ;-) ja robiłam badania genetyczne i czekam na wyniki , w ogóle o tym nie myślę:tak:

no fakt Wisła niedaleko ;-) na Wrzesniówkach 2012 mam znajome z Rybnika i Katowic i nigdy się nie spotkałyśmy a to dopiero rzut beretem :-D

Cześć dziewczynki. Ja dzisiaj nad ranem wróciłam z tygodniowego wypadu do Chorwacji.:-D Byłoby super gdyby nie fakt, że przywiozłam ze sobą okropną infekcję. Zapisałam się na jutro do gina a planową wizytę miałam mieć za tydzień i tak się zastanawiam, czy coś by się stało jakbym zaczekała jeszcze tydzień. Podobno takie infekcje potrafią być w ciąży niebezpieczne :confused:

ja od wczoraj wieczór mam mega mdłości, miało już przechodzić a u mnie się nasila... masakra dobrze że jutro zaczynam długi weekend... potem jeszcze 3 dni pracy i uciekam na l4 zanim padnę. Dobre dziś tylko to że się przyjemnie ochłodziło:tak:

Cześć dziewczynki. Ja dzisiaj nad ranem wróciłam z tygodniowego wypadu do Chorwacji.:-D Byłoby super gdyby nie fakt, że przywiozłam ze sobą okropną infekcję. Zapisałam się na jutro do gina a planową wizytę miałam mieć za tydzień i tak się zastanawiam, czy coś by się stało jakbym zaczekała jeszcze tydzień. Podobno takie infekcje potrafią być w ciąży niebezpieczne :confused:
Ja w ciazy mialam juz ze 3-4 razy. Nic sie nie stanie jak poczekasz ;)

reklama
Ale dziś horror przeżyłam :( dobrze że nie byłam tam sama pojechaliśmy do lekarza a w rejestracji babka na mnie od wejścia wsiadła że o której to się przychodzi z czymś takim! Że było przyjść rano bo teraz to już mnie lekarz nie przyjmie ja jej mówię że nie mogłam z rana bo mam omdlenia i sama bałam się wyjść żeby przyjechać musiałam czekać na mamę bo mój mąż w pracy a ta baba do mnie że to było znajomego lub sąsiada poprosić tylko że znajomi w pracy a moi sąsiedzi to same dziadki młodzi przyjeżdżali za granicę :( a ona do mnie że mnie nie zarejestruje tak się zdenerwowalam że łzy mi poleciały i powiedziałam że w takim razie dziękuję za pomoc. I z płaczem wyszłam. Moja mama poszła do lekarza spytała się czy mnie przyjmie on się zgodził więc poszła do rejestracji i objechała ta babe i kazała jej kartę wyjąć. Ta baba do mnie że ona odkad tu pracuje nie spotkala się z. Takim zachowaniem do niej że ona ma dzieci w moim wielu ja się wściekłam i jej powiedziałam że nie ublizylam jej w niczym więc nie ma prawa tak mówić a to że ma dzieci w moim wieku te niech się cieszy bo ja w tej chwili właśnie walczę o to żeby choć jedno dziecko mieć! Wtedy się zamknęła

Do góry