reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

mnie jak drętwiały ręce czy nogi zaczęłam brać dodatkowy magnez niż jest w witaminach ,Pani w aptece doradziła mi Asmag i oprócz witamin przez kilka dni brałam ten magnez i dolegliwości minęły jak ręką odjął.. ostawiłam i jak chyba po 2 tyg znowu się powtórzyło to znów wzięłam kilka dni spokój, wiec polecam.

reklama
Hej!
niestety wróciłam już z urlopu i jestem w pracy :( tylko do niej weszłam i zwymiotowałam, żle na mnie działa to miejsce.

Mnie też robi się często słabo, najgorzej jest jak stoję lub w sklepie. Za długo spacerować też nie mogę.

Ja to jedynie jelita czuję, nie nastawiam się jeszcze na pewno muszę kilka tygodni poczekać ;-)
Możecie polecić jakieś fajne książki o ciąży, opiece nad niemowlakiem itp? teraz mam wiecej czasu i bym chętnie coś poczytała :-)

witam się z wami w kolejny meeega upalny dzień ;-)

dziś wracamy do domku, więc kolejny dzień w podróży ;-)
większość moich dolegliwości ciążowych ustąpiło ;-) jedyne co pokazuje mi że to ciąża to rosnący brzusiu i szybsze zmęczenie nawet przy dłuższym spacerze ;-)

co do ruchów, jak jechaliśmy autem to coś czułam ;-) nie wiem czy to była radość Fikulina czy protest przeciwko jeździe Taty :-D
wg kalendarza Belly jutro zaczynamy II trymestr jestem mega zadowolona ;-)

dobrego dnia życzę wszystkim, my zmykamy się pakować i w trasę :tak:

angelstw życzę miłej podróży :)
Ja nic nie czuję:) na szczęście za tydzień wizyta więc będę mogła chociaż nacieszyć się widokiem mojego serduszka:-) Upały ustąpiły, niebo zachmurzone, od czasu do czasu przelotnie popaduje. Dzisiaj jedziemy na obiad do mamy także nie muszę gotować ufff jak dobrze :-)

ja niestety w pracy.... ale jeszcze jutro i mam długi weekend:-D
mdłości niestety nadal są... co do ruchów to też mi się wydawało że już je czułam a tu cisza od kilku dni... więc jednak pewnie mi się wydawało..
u nas się przyjemnie ochłodziło a po południu ma padać i jakieś przelotne burze... zobaczymy:tak: jeszcze 3 godzinki i do domku :-)

reklama
Do góry