reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

mnie jak drętwiały ręce czy nogi zaczęłam brać dodatkowy magnez niż jest w witaminach ,Pani w aptece doradziła mi Asmag i oprócz witamin przez kilka dni brałam ten magnez i dolegliwości minęły jak ręką odjął.. ostawiłam i jak chyba po 2 tyg znowu się powtórzyło to znów wzięłam kilka dni spokój, wiec polecam.

reklama
Hej!
niestety wróciłam już z urlopu i jestem w pracy :( tylko do niej weszłam i zwymiotowałam, żle na mnie działa to miejsce.

Mnie też robi się często słabo, najgorzej jest jak stoję lub w sklepie. Za długo spacerować też nie mogę.

Ja to jedynie jelita czuję, nie nastawiam się jeszcze na pewno muszę kilka tygodni poczekać ;-)
Możecie polecić jakieś fajne książki o ciąży, opiece nad niemowlakiem itp? teraz mam wiecej czasu i bym chętnie coś poczytała :-)

witam się z wami w kolejny meeega upalny dzień ;-)

dziś wracamy do domku, więc kolejny dzień w podróży ;-)
większość moich dolegliwości ciążowych ustąpiło ;-) jedyne co pokazuje mi że to ciąża to rosnący brzusiu i szybsze zmęczenie nawet przy dłuższym spacerze ;-)

co do ruchów, jak jechaliśmy autem to coś czułam ;-) nie wiem czy to była radość Fikulina czy protest przeciwko jeździe Taty :-D
wg kalendarza Belly jutro zaczynamy II trymestr jestem mega zadowolona ;-)

dobrego dnia życzę wszystkim, my zmykamy się pakować i w trasę :tak:

angelstw życzę miłej podróży :)
Ja nic nie czuję:) na szczęście za tydzień wizyta więc będę mogła chociaż nacieszyć się widokiem mojego serduszka:-) Upały ustąpiły, niebo zachmurzone, od czasu do czasu przelotnie popaduje. Dzisiaj jedziemy na obiad do mamy także nie muszę gotować ufff jak dobrze :-)

ja niestety w pracy.... ale jeszcze jutro i mam długi weekend:-D
mdłości niestety nadal są... co do ruchów to też mi się wydawało że już je czułam a tu cisza od kilku dni... więc jednak pewnie mi się wydawało..
u nas się przyjemnie ochłodziło a po południu ma padać i jakieś przelotne burze... zobaczymy:tak: jeszcze 3 godzinki i do domku :-)

reklama
Do góry