reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówka u lekarza

No to pieknie sobie ponarzekalysmy na swoje stany zdrowia:tak:ale spoko czasami trzeba. Ja tez ostatnio popijam kawę czego wcześniej nigdy nie robilam, hmm choc przyznam szczerze ze czasami pije taka pyszną ze aż żaluje że tak poźno zaczełam:-D
W takim razie niskocisnieniowe trzymajmy sie razem:-)

reklama
Dziewczyny zróbcie sobie morfologię, może brakuje Wam żelaza albo witaminek? Współczuję tego samopoczucia, ja tak miałam przy Cerazette, ledwo się ruszałam, kompletna padaka :no:

Stanki, to tabletki antykoncepcyjne dla mam karmiących.

Susu, dobrze się po nich czujesz?

tak Kasiad, czuje sie dobrze, energie mam jesli wystarczajaco spie;-), poza tym nie mam okresu ani plamien wiec jest ok!!! na poczatku mialam tylko takie bole jak na okres bo widocznie moj organizm sie do nich przyzwyczajal, ale teraz jest w porzasiu!!!!

Ja zjadałam jedno opakowanie i odstawiłam gdyz juz nie karmie piersią a okres juz dostałam, był normalny czyli 3 dni :tak:
aha a teraz aby podwyższyc sobie ciśnienie wróciłam do jogi :tak:

reklama
dzieki Kasiad za wyjasnienie ja poprostu nie wiedzialam co to za tabletki bo juz wczesniej wiedzialam ze zalożę wkładkę i już. No i tak też sie stalo nie miałam przeciwwskazań i narazie jest oki. Tylko czekam na okres( w sumie za nim nie tesknię, ale móglby juz sie zjawic)

Do góry