reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutówka u lekarza

moja giekolog powiedziala mi ze spoko moge uzywac. ale to zalezy na jaka dlugosc sa przyciete te wloski do wyciagniecia :tak: ja mam ardzo malutko ich zostawione i nie ma problemu.

zaplacilam za zalozenie z usg 350 zl + 100 zl za wkladke w aptece (Nova T cu)

ale wiem ze moja kolezanaka zaplacila 100 zl za sama wkladke a za darmo jej zalozyli na rejonie :tak:

reklama
Dziś przy okazji szczepienia małej zahaczyłam o moją kochaną panią doktor, bo plecy tak już mi w kość dają, że nie mogę :wściekła/y::no: Dziś to już ten ból na prawe biodro promieniuje i tak jakby to były jakieś nerwobóle, nie da się wogóle stać na prawej nodze :no::-( lekarka mnie zbadała i stwierdziła że to korzonki, dostałam dwa rodzaje tabletek do łykania, mają w 4-5 dni mi pomóc :tak:

do tych co maja wkladke pytanko. czy pierwszy okres po zalozeniu tez mialuscie taki obfity :confused: bo u mnie ormalnie 3 dni i skapo a po wkladce 7 ni i baaardzo obficie :eek:

ah wybralam ten watek bo ostatnio bardzo źle sie czuję, jestem bardzo oslabiona, kręci mi sie w glowie i ciagle brakuje mi sily. Ogolnie mam niskie cisnienie a teraz to az boje sie mierzyc. Biore witaminy bardzo regularnie a to i tak na nic:-(dokucza mi to bardzo bo praktycznie cały czas jestem z ząbkujacym i marudzacym synkiem. A same wiecie jak to jest nosic teraz juz nasze ciezkie pociechy. Dopadaja Was takie kryzysy???

reklama
stanki podejrzewam ze masz anemie...moze zelazo z witamin nie starcza dla glodnego synka i dla Ciebie...trzymaj sie cieplo!!!! duzo sil C zycze!!!!

Do góry