reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam:-)

oj ja tez bym musiała uzupełnić album hubkowy z tego roku, zaniedbałam zdjęcia totalnie w tym roku, jakoś nie mogę sie zebrać:zawstydzona/y: nawet zdjęć z wakacji nie mamy odbitek, tylko w kompie wiszą i czekają aż je mąż obrobi, ale widzę, ze on tez ma problem żeby sie do tego zabrać:sorry2:

Patch na pewno uda ci się załagodzić sytuacje;-)

miłego dnia wszystkim!!!

reklama
a u nas prawie jak po wojnie a niby jedno dziecko no ale do tego było 4 dziadków a starzy ludzie i małę dzieci to to samo- taki żart.nie no jest ok ale odkurzanie kurze i kot wlazły.A że dziś Szymcio został w domu to mam pomocnika to wycierania kurzów z komody.

Witam po dłuższej nieobecności:happy2:
Ostatnio mam tyle na głowie, że brakuje mi czasu:sorry2: Wolny czas, który miałam na forum, wykorzystuję na naukę, bo już kończy mi się kurs z angielskiego i mamy testy, rozmowy itp. A chciałabym w miarę przyzwoicie wypaść:tak: Poza tym dwa tygodnie temu chorował Victor, miał bardzo wysoką gorączkę przez 4 dni i nic poza tym, ale strasznie się wymęczył:sorry2: Wcześniej Oli miał katar i kaszel... w domu zaległości w prasowaniu i sprzątaniu, więc zanim nadrobiłam zaległości to się trochę zeszło:sorry2: Powoli zaczynam przedświąteczne porządki, bo później to może być różnie, a i gotowanie mnie czeka, a oprócz tego dwójka urwisów biega po domu prawie non stop, więc im też trzeba czasu poświęcić... taka codzienność, nic nowego:happy2:

Karola
trzymam kciuki za męża;-) Oby udało mu sie objąć nową posadę;-)
Swoją drogą to mój kolega z LO w tym roku kandydował na radnego, ciekawe z jakim rezultatem:blink:

Rosmerta
ja to nawet nie myślę jakie mam zaległości nie tylko w albumach, ale i w robieniu zdjęć dzieciakom:-( Jeszcze ze dwa tygodnie i będzie trochę luzu, to może się uda;-)

Patch ja Cię podziwiam za to ile Ty robisz Kobieto:tak::tak: Jesteś niesamowita, masz ogromne pokłady miłości, wytrwałości i cierpliwości:-) Jesteś w nielicznym gronie wyjątkowych ludzi na tym świecie:tak: Dzieci, którym stajesz na drodze w ich życiu, są przeszczęśliwe, że mogły spotkać kogoś takiego jak Ty:tak::-)

Susu
już obmyśla prezenty na Dzień Babci i Dziadka... to dopiero zorganizowanie;-)

Karolino
jak tam po wizycie? Wszystko w porządku?:happy2:

Madziu gratulacje z okazji ukończenia pracy:tak: Teraz trzymam kciuki za wczesny termin i piątkową obronę:-) A WolfiA nigdzie nie wyjechała, choć bardzo by chciała;-)

Dumne Mamy jak tu nie być dumnymi mając takie zdolne dzieci:-) Zresztą każda drobnostka, która dotyczy naszych dzieci, cieszy i wzrusza... i to jest piękne:-):-)

Postaram się jutro zajrzeć i coś napisać;-)

Witam

Wolfia witaj, ach ty zapracowana i zabiegana mamusko;-):-) powodzenia na testach, zdolna kobitka jestes to napewno wynik bedzie imponujący:tak:

wreszcie sie u mnie ruszyło z kupowaniem prezentów gwiazdkowych:-) juz część mam, na część czekam, a przynajmniej pomysł mam teraz tylko wyruszyc na zakupy trzeba i to znaleźć,ale dla męża wciąz konkretnego pomysłu brak:sorry:, narazie tylko krawat zakupiony... ech w sumie naliczyłam, ze 20 upominków trzeba zakupić:szok: jedne wiadomo większe prezenty inne tylko drobiazgi ale zawsze

zmykam pracowac bo praca goni mnie

miłego dnia!!!

reklama
rosmerta a ja nic jeszcze nie mam kupionego i też prezentów do kupienia mnóstwo. Na razie sprawdziłam co Mikołaj przyniesie przedszkolakom i to samo muszę dla Stasia kupić bo też na mikołaja pójdzie

Wolfia ja też muszę zabrać się za porządki choć w ogóle nie mam zapału...

Do góry