reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

ja już też presję prezentów zaczynam czuć tylko że nie mam ani pomysłów ani nic kupione.za tydzień wybieram się już od czwartku do gdańska to mam w planie wszystko kupić ambitnie i pewnie a-wykonalne no ale cóż

reklama
ja też się witam choć tak późno ale z Szymkiem w domu to pełne ręce roboty to gotowanie to zabawa przeplatana sprzątaniem. zakręt głowy.

reklama
Witam zimowo:-)
u nas poprószyło i lekko przymroziło, czyli zimowo sie zrobiło:tak: a u nas na ulicy remont, bo kładą kanalizacje wreszcie, a tak sie zbierali, ze jak byly trzy tygodnie ładne i słoneczne to nikt sie nie pokazał, a jak tylko zaczeło padac to odrazu prace ruszyły, a u nas glina wszedzie, wiec masakra na drodze normalnie:baffled: teraz jak to przymrozi to bedzie nieciekawie, slizgawica jak nie wiem:dry:

miłego dnia wszystkim!

Do góry