reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

ja to samo bym mogła ile wlezie ja to zresztą matka wariatka z każdej pracy wywieszonej na korytarzu robię mega święto i rodzinną sensację.

reklama
Witam:-)

Rozalka to dzien pełen wrażen macie dziś, teraz bedziesz dumną mamą juz prawdziwego przedszkolaka:tak::-)
u nas w przedszkolu dziś zdjecia robia do kalendarza - kazda grupa ma swój miesiąc, Hubkowi przypadł czerwiec więc mieli byc na galowo dzis, bo niby, ze koniec roku, tylko mój buntownik nie chciał załozyc koszuli no ale jakos sobie poradzilismy.

Patch 10 dzieciaków naraz:szok::szok: podziwiam kobietko, oj podziwiam:tak:wiem, że dzieci zróżnicowane wiekowo, więc nie masz samych maluszków do ogarniecia, ale i tak zamieszanie niezłe w domu

a na wizycie ok, była krótka bo bez usg - w sobotę na 9 mam usg 3D, szczegółowe, więc nie było sensu robic wczoraj. Ale zbadała, wszystko ok. 9 grudnia ide na jeden dzien do szpitala porobic wszystkie dodatkowe badania (krzywa cukrową, wasserman itp.) połoze sie na jeden dzien i bede miała wszystko za darmo:tak:

miłego dzionka!!!

Czesc
u Was tez tak leje i wieje? masakra co za pogoda
rosmerta super że na wizycie wszysko ok to w sobote poznasz płeć swojego drugiego szkraba ale fajnie
a gdzie jest wolfa? wyjechała gdzies?
a ja moge się wreszcie pochwalić że ukończyłam wreszcie pisac moja pracę mgr pani promotor ja zatwierdziła teraz tylko sprawy urzędowe i mogę się bronić(choć na termin obrony mogę czekać podobno nawet 3 miesiące)
ale się cieszę :tak:bo ostatni miesiąc był bardzo ciężki rano maluchy odprawić potem praca dom ogarnać i pisac prace żeby wyrobic się z terminem normalnie brak czasu na nic:no: a teraz wreszcie trochę luzu:-p

Hejka

Madziu, u nas tez strasznie wieje. Gratuluje ukonczenia pisania pracy. Teraz byle do obrony. Jesatem pewna ze dostaniesz piateczke. :tak::tak::tak:

Karola, to ja jestem taka sama jak Ty matka. Kazda praca Milenki napawa mnie duma. W polowie pazdziernika rodzice dostawali arkusz obserwacyjny zachowan dziecka w przedszkolu - u nas Pani wypisala same pochwaly. Milena samodzielna, chetnie chodzi do przedszkla, Pani nawet napisala ze w sytuacjach problemowych z innymi dziecmi Milena rozmawia o problemie z Paniami , stara sie rozwiazac konflikt sama i nie zraz soie niepowodzeniami, itp. Cala rodzina musiala wysluchac tego, tacy jestesmy dumni.

Rosmerta, ciesze sie ze po wizycie wszystko dobrze. To teraz czeka Cie wspaniala sobota. Super.

Rozalka, udanej ''imprezki'' pasowania na przedszkolaka. A u nas jeszcze jej nie bylo i nic mi nie wiadomo, zeby w najblizszym czasie mialo byc pasowanie. No i powodzenia na szczepieniu z Hania.:-):-)

A ja dzis mam lekkiego jak na razie stresa - mam wizyte u gin. Mam nadzieje, ze moja ''dosc bezposrednia Pani doktor'' nie dobije mnie.

OJ POGODA ŻE ŻĄL PSA WYGNAĆ.No pasowanie to cudowna sprawa ja właśnie nagrywam dla każdego z grupy płytkę z filmem jak to śpiewały recytowały i był pasowane. jeszcze 2 tyg i będzie jego pierwszy bal- zabawa andrzejkowa. matko ja jutro powinnam jechać na wizytę ale idziemy na urodziny do 2 latka może w piątek pojadę.

no to miłego dnia ja to nawet dziś muszę słąbą kawkę wypić.

no miłego my na 16 na URODZINY jeszcze muszę jechać z Szymkiem kupić jakiś prezent bo powiedział że chce to zrobić sam.

no pogoda niestety nie lepsza tylko coraz forsza.
ide zamowic pare zdjec na kalendarze dla babc i do uzupelnienia nalbumu zdjec Lusi z 2010 roku- troche kreAtywnosci w deszczowy dzien nie zaszkodzi
KAROLINA mam nadzieje ze na wizycie bylo wszystko ok!

MADZIA wielkie gratki i szacuneczek!!! na pewno bedzie super ocena!

PATCH no i jak imprezka?

ROSMERTA dobrze ze wszytko ok, a zla pogoda doskwiera wiekszosci

reklama
Nic mi się nie chce w tą szarugę... I zmierzła jestem... I bez sensu... Nagadałam G. że nie potrafi palić w piecu, a że jak ja zejdę, to od razu fajnie i ciepło się robi w domu... Jejku, bez sensu, wcale tak nie jest, ale musiałam się wyżyć... A teraz mam za swoje, G. się obraził i nie chce już do piwnicy schodzić... Jakoś będę musiała to odkręcić, ale później...

susu imprezka dopiero w niedzielę, tzn. imprezkę mają znajomi, ja będę bawić się z ich i z moimi dziećmi, ale też coś fajnego wymyślimy i będzie imprezowo...

Do góry