reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Witam:-)

oj ja tez bym musiała uzupełnić album hubkowy z tego roku, zaniedbałam zdjęcia totalnie w tym roku, jakoś nie mogę sie zebrać:zawstydzona/y: nawet zdjęć z wakacji nie mamy odbitek, tylko w kompie wiszą i czekają aż je mąż obrobi, ale widzę, ze on tez ma problem żeby sie do tego zabrać:sorry2:

Patch na pewno uda ci się załagodzić sytuacje;-)

miłego dnia wszystkim!!!

reklama
a u nas prawie jak po wojnie a niby jedno dziecko no ale do tego było 4 dziadków a starzy ludzie i małę dzieci to to samo- taki żart.nie no jest ok ale odkurzanie kurze i kot wlazły.A że dziś Szymcio został w domu to mam pomocnika to wycierania kurzów z komody.

Witam po dłuższej nieobecności:happy2:
Ostatnio mam tyle na głowie, że brakuje mi czasu:sorry2: Wolny czas, który miałam na forum, wykorzystuję na naukę, bo już kończy mi się kurs z angielskiego i mamy testy, rozmowy itp. A chciałabym w miarę przyzwoicie wypaść:tak: Poza tym dwa tygodnie temu chorował Victor, miał bardzo wysoką gorączkę przez 4 dni i nic poza tym, ale strasznie się wymęczył:sorry2: Wcześniej Oli miał katar i kaszel... w domu zaległości w prasowaniu i sprzątaniu, więc zanim nadrobiłam zaległości to się trochę zeszło:sorry2: Powoli zaczynam przedświąteczne porządki, bo później to może być różnie, a i gotowanie mnie czeka, a oprócz tego dwójka urwisów biega po domu prawie non stop, więc im też trzeba czasu poświęcić... taka codzienność, nic nowego:happy2:

Karola
trzymam kciuki za męża;-) Oby udało mu sie objąć nową posadę;-)
Swoją drogą to mój kolega z LO w tym roku kandydował na radnego, ciekawe z jakim rezultatem:blink:

Rosmerta
ja to nawet nie myślę jakie mam zaległości nie tylko w albumach, ale i w robieniu zdjęć dzieciakom:-( Jeszcze ze dwa tygodnie i będzie trochę luzu, to może się uda;-)

Patch ja Cię podziwiam za to ile Ty robisz Kobieto:tak::tak: Jesteś niesamowita, masz ogromne pokłady miłości, wytrwałości i cierpliwości:-) Jesteś w nielicznym gronie wyjątkowych ludzi na tym świecie:tak: Dzieci, którym stajesz na drodze w ich życiu, są przeszczęśliwe, że mogły spotkać kogoś takiego jak Ty:tak::-)

Susu
już obmyśla prezenty na Dzień Babci i Dziadka... to dopiero zorganizowanie;-)

Karolino
jak tam po wizycie? Wszystko w porządku?:happy2:

Madziu gratulacje z okazji ukończenia pracy:tak: Teraz trzymam kciuki za wczesny termin i piątkową obronę:-) A WolfiA nigdzie nie wyjechała, choć bardzo by chciała;-)

Dumne Mamy jak tu nie być dumnymi mając takie zdolne dzieci:-) Zresztą każda drobnostka, która dotyczy naszych dzieci, cieszy i wzrusza... i to jest piękne:-):-)

Postaram się jutro zajrzeć i coś napisać;-)

Witam

Wolfia witaj, ach ty zapracowana i zabiegana mamusko;-):-) powodzenia na testach, zdolna kobitka jestes to napewno wynik bedzie imponujący:tak:

wreszcie sie u mnie ruszyło z kupowaniem prezentów gwiazdkowych:-) juz część mam, na część czekam, a przynajmniej pomysł mam teraz tylko wyruszyc na zakupy trzeba i to znaleźć,ale dla męża wciąz konkretnego pomysłu brak:sorry:, narazie tylko krawat zakupiony... ech w sumie naliczyłam, ze 20 upominków trzeba zakupić:szok: jedne wiadomo większe prezenty inne tylko drobiazgi ale zawsze

zmykam pracowac bo praca goni mnie

miłego dnia!!!

reklama
rosmerta a ja nic jeszcze nie mam kupionego i też prezentów do kupienia mnóstwo. Na razie sprawdziłam co Mikołaj przyniesie przedszkolakom i to samo muszę dla Stasia kupić bo też na mikołaja pójdzie

Wolfia ja też muszę zabrać się za porządki choć w ogóle nie mam zapału...

Do góry