reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Witam feryjnie:-D:tak:
Wczoraj przyjechaliśmy do Krynicy grubo po obiedzie. Marzenia o zimie i śniegu spełnione. Jest biało, mroźnie, a przy okazji słonecznie. Bajka. Mieszkamy w bardzo fajnym miejscu, wszędzie blisko, więc będziemy z Wiki spacerować do woli. Nasi narciarze okupują już od rana Jaworzynę, a my za jakąś godzinkę też się wybierzemy pospacerować. Póki co nie mogę Wiki wyciągnąć z pokoju zabaw:-)Bawi sie od śniadania, ma kilku kompanów w różnym wieku i czego chcieć więcej;-)

no to cudownego wypoczynku wielkiego bałwana i zabawy na śniegu.u nas dziś też pięknie zaliczyliśmy spacer a zaraz na obiad.

Witam sie niedzielnie...

U nas też z pogodą nie wesoło, z piątki na sobotę to tak wiało, ze miałam wrażenie, ze jakieś tornado jest nad nami...
A sobota i dziś jest oki, słonecznie i mrozik -1...
ale co z tego, Filip chory, mąż chory, mnie juz przeszło gardło, to oni się położyli i mnie zarażają...i teraz i ja wcale nie lepiej sie czuje od wczoraj...:-(

Miśka odpoczywaj, super że ładnie i śnieżnie

Witam poweekendowo:-)

Miśka ale macie fajnie, udanych ferii życzę!!!!:tak:

Mysia dla was duuuzo zdrówka!!!

A u nas weekend "gosciowy" był, przyjechała siostra męża z mężem i córeczką na dwa dni, Hubek się wyszalała, bo w sobotnie popołudnie przyjechali jeszcze znajomi z dwójka dzieciaczków więc było wesoło:-)
no i ta piękna pogoda, słoneczko, ach:-)

miłych Walentynek kochane!!!!!

Witam:-)

ale tu wyludnione, az niepodobne:sorry: pewnie wszyscy odpoczywają

wczoraj załapałam sie jeszcze z mężem na seans kinowy ("Jak zostać królem"-polecam:tak:), kto wie czy czasem nie ostatni na długie miesiące;-)
a hubek dzisiaj znowu zaliczył Prosinfonike w filharmonii - mega zadowolony, bo na dodatek siedział dzisiaj na balkonie:-)
dzisiaj domowo wieczorkiem, a jutro goście- znajomi z dzieckiem na kawkę wpadną posiedzieć

miłego weekendowania i odpoczynku dla wszystkich!!!:tak::-)

reklama
Dobrej rodzinnej niedzieli zycze.Ja mam w planie dzis męża wyeksploatować,a co,mao go w domu ostatnio,więc niech sie chlop wykaże,he,he.
Pa babeczki.
Pozdrawiam.

Do góry