reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

a u mnie tak wieje że chyba dach zerwie no jakiś koszmar.
jutro śmigam na glukozę 50 ale zastanawiam się dlaczego np. nie mam zrobić 75 ???wiecie jaka to róźnica?
ja robiłam od razu 75 nie potrzebnie każą robić 50 bo jak wyjdzie wynik źle na 50g musisz pić jeszcze raz 75g więc ja od razu piłam dużą dawkę bo po co drugi raz się męczyć ;)

reklama
a CZEKAŁAŚ GODZINĘ CZY DWIE.już tak pytam teoretycznie bo rano byłam wypiłam 50 jutro wynik zobaczymy odebrałam przy okazji mocz bo wczoraj zostawiłam i jest ok.

No wicie gniazda to fajna sprawa my ciągle kończymy remont takie nasze dopieszczania ale szafę musimy sobie zaprojektować poukładać tam meble byśmy w końcu się pomieścili a do poniedziałku już szykowanie planowanie urodzin Szymka.

Hej dziewczyny!
i u nas wieje jak w kieleckiem, słońce wygląda zza chmurek, przez okno uroczo, ale na dworze brrr. Dziś byłam z dziećmi na przedstawieniu od rana, to pierwszy raz od wieków jestem szybciutko w domku. Wybrałam się nawet do fryzjera. Obiad gotuje się sam w szybkowarze, a ja choć na chwilkę klapłam sobie, bo na 16 lecę do Wiki na wywiadówkę przedszkolną. Powiem wam, że gonię ostatkiem sił, ferie za 2 dni i tylko to mnie trzyma przy życiu:tak::-)
Wolfia ty już wiosny szukasz;-), a my modlimy się o śnieg na ferie. W sobotę jedziemy do Krynicy i mamy nadzieję, że nie pozostanie nam tylko wdychanie świeżego powietrza:laugh2:. Muszę już zacząć pakowanie.
Remont, też mi się marzy, ale najchętniej na ten czas przeniosłabym się do innej przestrzeni i wróciła na gotowe. Konieczne min. jakie nas czeka bez dwóch zdań to malowanie. No i zakup łóżka dla Wiki, a najlepiej zmiana wszystkiego w pokoju dziewczynek. Gorzej,że pomysłów nie mam. Muszę poszperać w necie, bo chyba nie mam wolnych pieniędzy na projektanta:-D

Witam..

u nas niby ładnie, słoneczko i tak zachęcająco było ze wyszłam ....a tu wieje.......że hoho....
Filip już jakiś katarek przyniósł z przedszkola,oby do piątku wytrzymał.
A ja sie juz lepiej czuje, nie udało sie mnie położyć na maxa...

Witam, witam:-)

u nas piękne słoneczko dzis, ale nie zapowiada sie raczej na wiosnę, bo był przymrozek. Zresztą ponoc od jutra ma wrócic zima, więc Miśka chyba wam sie uda złapać snieg na ferie:tak: u nas ferie właśnie sie kończą i niestety dzieciaki bez śniegu były

miłego dnia!!!

hejo

u nas tez wieje. rano bylo troche slonca i przymrozek, a teraz zimno i szaro i wietrznie. szkoda. ja chce juz wiosne i slonce.

oj a kto nie chce wiosny..najpierw 8 stopni na plusie teraz 2 na minusie...wkurza mnie to
i dopiero poltorej godz temu wrocilam z pracy . tez mnie to wkurza.
i ide spac
to mnie uspokaja he he
pa babolki

Witam.
Marzę o wiośnie.a choroby dzieci mnie wykonczą,mała katarzy znów i marudzi.Kuba nadal kaszle.A ja mam zatoki zawalone.noz kurka,tej zimy bardzo choruje,młody z przedszkola przynosi zaraze.

reklama
Do góry