reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

witam:-)

Kasiad ja polecam Brauna, o taki: CZAJNIK BRAUN WK210 2200 WATT SOLIDNY MOCNY (1439500985) - Aukcje internetowe Allegro

Karola mam nadzieję, że nie przecholowałas, kobieto, w koncu 28 tydzień ciązy kochana to nie przelewki. Ale fajnie, że juz na swoim, wszedzie dobrze, ale w domu najlepiej co nie? jak tylko komputer ruszy to czekam na fotki:tak:

u nas juz katar mniejszy, jutro puszczam Hubka do przedszkola, bo juz wysiedziec w domu nie może, a poza tym lekki katarek mu tylko został, zielone gluty sie skonczyły na szczęście

miłego wieczorku i nocki!!!

reklama
Witam sie...
tydzień zaczął sie nie zbyt dobrze...wczoraj wzięło mnie jakieś katarzysko i ból gardła i dziś ciągnie sie dalej...a ja po Filipa do przedszkola w ta "cudowna" pogodę..normalnie mnie strzela....
oczywiscie na podwórku błoto, ze wyjść sie nie da, droga taka sama...rany...
strasznie dzis marudze...

no pogoda fakt pod psem cały czas pada wieje i tak zimno przez to jakoś.

Mysia koniecznie terapia wstrząsowa wieczorem litry herbaty z cytryną,malinami.i pod ciepły koc.

a u mnie tak wieje że chyba dach zerwie no jakiś koszmar.
jutro śmigam na glukozę 50 ale zastanawiam się dlaczego np. nie mam zrobić 75 ???wiecie jaka to róźnica?

Dobry wieczór:-)
Tak sobie obiecuje, że będę częściej się odzywać i jakoś się nie udaje:sorry2:
Pogoda tak beznadziejna, że tylko wszyscy ciągle chorują, mają już dosyć wszystkiego... niech już wiosna przyjdzie, a w raz z nią energia:tak:
Wczoraj nie padało i zrobiło się nawet ładnie, więc zrobiłam trochę porządku w ogródku i wiece, że już krokusy, żonkile i tulipany mi powychodziły:-) Jak zrobi się ciepłej i słoneczniej, to tylko patrzeć jak zakwitną:-) Najgorzej, że przez tą ostrą jak na IE zimę zmarzły mi takie liście ozdobne przed domem i myślę, co by w zamian za nie wsadzić... Na razie do ogródka wsadziliśmy dwa migdałki (Prunus trilob) i już się nie mogę doczekać jak w tym roku zakwitnie;-) Do tego wsadzimy kilka róż i mam nadzieję, że będzie całkiem ładnie:-) To i tak nie nasz ogródek i nie wiadomo jak długo tu jeszcze pomieszkamy, ale tak myślę, że warto:-) Może komuś po nas się spodoba;-)

Karola cieszę się, że już praktycznie po remoncie;-) Pochwal się efektami końcowymi:tak: Ach pewnie się musiałaś napracować:sorry2: Z glukozą nie pomogę, bo nie mam pojęcia:sorry2:
U nas też by wypadało odświeżyć ściany, bo chyba od nowości nic z nimi nie było robione, ale zobaczymy co na to nasz landlord;-) Może chociaż za farbę by nam zwrócił:-p

Mysiu dużo zdrówka!:tak:

Rosmerta ja też już mam dość tych chorób:tak: Mam nadzieję, że i u nas odpuszczą już:sorry2:

Kasiad ja nie chodzę do pracy, a ostatnio mam wrażenie, że ciągle mi na wszystko brakuje czasu:szok: Przy dwójce dzieci, to ja tylko gotuje, sprzątam, piorę, prasuje... i bawię się z nimi i tak leci dzień za dniem:sorry2:

Pozdrawiam Wszystkie i życzę duuużo zdrówka! Trzymajcie się cieplutko:-)

Witam dziewczyny.

Wolfia oj u mnie tak samo,pranie,gotowanie,zabawa z ziećmi...i tak przecieka ten czas przez palce i odby brakuje.

Przez to wietrzysko u nas głowa mi pęka.

reklama
Witam:-)

Wolfia ech zazdroszczę, że u was już bliżej wiosny niż u nas:sorry: pooć zima ma wócic do Polski jeszcze na calego, no zobaczymy. Ten czas i tak szybko leci więc jak urodze to juz zaraz wiosenka więc juz nie narzekam:rofl2:

zaraz biorę sie za prasowanie malusieńkich ciuszków:-) wczoraj wszystko powyciągałam, poprałam, a dziś prasowanko i układanie w komodzie:tak: ech już wicie gniazda na całego mi się włączyło:rofl2:

Karola z tego co ja się orientuje, to normalnie robią ten test glukoza 50, jakby wynik wyszedł wyższy wtedy robią 75, ale nie wiem, czy nie możesz od razu zrobić 75 musiałabyś zapytać lekarza

miłego dnia i sio wszystkim choróbskom!!!!

Do góry