reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

witam z rana

takze udanej niedzieli wszystkim zycze.

Rozalka, mojego tez przydaloby sie wziac w obroty - tez go malo w domu :)

My na razie wiekszych planow na dzis nie mamy - moze wpadne do rodzicow. Zobaczymy jak wyjdzie.

reklama
witam po wspaniałym weekendzie.jutro zgram zdjęcia to coś wkleję. urodziny petarda naprawdę było super zabawa od rana do 22.jubilat z prezentó zadowolony z tortu też no i nie był chory jak zawsze.oby tak zostało.

dziś pojechali goście w swoje strony więc chwila luzu jutro sprzątanie bo wiadomo jak 10 0sób w domu i do tego zabawy konkursy wygłupy.rano Szymek ochoczo poszedłdo przedszkola z torbą słodyczy wrócił z książeczką od całej grupy zadowolony i dumny.no od dziś zimnica ale wiateru nie ma jakiegoś mega specjalnego tylko słoneczko świeciło to całkiem fajnie.

Fajnie Karola, że się urodzinki Szymka udały:tak:Szczególnie ciekawa jestem jak ci tort wyszedł?
A my już wróciliśmy w sobotę wieczorem z naszych ferii, bardzo zadowoleni jesteśmy. Mieliśmy dobrą pogodę, na początku średnio mroźno, ale bardzo słonecznie, później trochę cieplej, ale śnieg cały czas w odpowiedniej ilości, więc było saneczkowo i narciarsko. Artur z Madzią codziennie jeździli na nartach ile sił mieli, Wiki nie chciała się przekonać, więc nie naciskaliśmy. Mamy nadzieję jeszcze w marcu na któryś weekend wybrać się w góry to może wtedy, a jak nie to za rok będzie w sam raz. Podobało jej się na szczycie Jaworzyny, szczególnie przejazd gondolą i plac zabaw:-)Teraz mamy jeszcze niecały tydzień ferii, więc cieszymy się. U nas strasznie zimno, dziś nad ranem -15, teraz prawie 10, więc jakoś nie chce nam się zabaw na dworze uskuteczniać:-);-)

Ostatnia edycja:
O kurcze jak tu pusto...
No fajnie miśka,ze sie ferie udały..a Wikusia jak nie chciała spróbować to nic na siłę jak pisałaś - u nas Filip się sam nakręcił i było fajnie

karola fajnie, ze urodzinki Szymka udane

a nas choroby opuściły póki co...teraz odpoczywam w domku, Filip w końcu przedszkolu od wczoraj, bo w domu go roznosiło na maxa...
ja oglądam sie w końcu za zakupami dla małej...

Witam:-)

Karola super, że urodzinki udane, nie ma w koncu nic piekniejszego niz uśmiechnięte dziecko:tak::-)

Miśka fajnie, że ferie wam sie udały no i ze śnieg dopisał i narciarze mogli sie wyszaleć :tak: a na Wiki tez przyjdzie czas jak zobaczy z jaka pasja jeżdżą inni członkowie rodziny

Mysia udanych zakupików, ech zazdroszczę, bo na regałach z dziewczęcymi ciuszkami same cukiereczki:-)

a my w domu, Hubka dopadł jakiś kaszel i katarek więc go uziemiłam, bo na dodatek taki mróz, wole by przeczekał niz mi na cos więcej się rozłożył:sorry: tym bardziej, że i tak w domu jestem

miłej nocki babencje!!

Witam.

mysia zkupy dla księzniczki,super.Te pierwsze mnie cieszyły najbardziej.
rosmerta zdrówka dla Was.

U nas jako tako,mała kaszle,Kuba sie trzyma jakos narazie i oby tak zostało do wiosny.Mnie oczy znów swędzą,oby to nie zapalenie znów.

od rana -16 ale świeci słoneczko nie ma wiatru. co mnie cieszy to fakt że coraz dłużej jest jasno.
miłego dnia kochane
a moim rodzicom w nocy spadło w ubikacji 14 kafli ot tak mieszkają w bloku na 1 piętrze a hałas podobno szok.

Hejka:-):-)

Zdrowka dla wszystkich.

Karola, ale musial byc huk u Twoich rodzicow.

U nas tez mrozno, ale pieknie, a ze mieszakmy blisko parku, to wczoraj szalalysmy z Milena na sankach. Ja bylam reniferem, a ona sw.Mikolajem, czyli ja ciagne sanki, a ona jedzie jak gwiazda. Dzis chyba tez sie wybierzemy.

itam witam i o zdrowie pytam

ale fajnie KAROLINA ze u WAS snieg, bo u nas zimno ale bez sniegu...

jejku jaka jestem padnieta, praca na zmiane powoli mnie meczy...

chce wiosny
no dobra nie narzekam
pa

reklama
Hej:-)

U Was takie temperatury na minusie, jak u nas na plusie:rofl2: W sobotę było tak pięknie w słoneczku 16*C:-) Szkoda tylko, że teraz to pochmurnie się zrobiło i wietrznie, ale nie jest najgorzej:tak:

Dzieciaki w szkołach mają teraz wolne, a Victor dopiero od jutra;-) Trzeba będzie im jakoś jutrzejszy dzień zaplanować:tak: Może w końcu pójdziemy na basen?

Do jutra;-)

Do góry