reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

reklama
Nuska,jak Ci zazdroszcze,ze mozesz sie tak wczesnie położyc:sorry:.

Dzieki dziewczyny.Nie mam wyjscia,musze sie uczyc.Powiedzialam sobie,ze jak teraz nie dam rady,to nie bede sobie juz nigdy zaprzatac glowy studiami:sorry:.Mialam egzamin z anglika.W sobote na zajeciach wszystko super trzaskałam,a na egzaminie chyba dalam plame...Bedzie wiadomo chyba dopiero po Nowym Roku...:baffled:.
Jutro T mnie odwiedza:-D

dziendoberek,

udanego dnia wszystkim. My za jakies 3 godzinki jedziemy na lotnisko i do Gdanska. Ale sie ciesze.
Mysle, ze jeszcze przed Swietami tutaj zajrze wiec zyczen na razie nie skladam.

hej
noo Karolina miłego lotu :-)
Tyciu może jednak było ok, tego życzę

a ja dziś mam wizytę u dentysty, ciekawe jak on mi tego zęba zrobi jak ja mam zajada na pół gęby i nawet się najeść nie mogę a co dopiero mówić o takim rozdziawieniu paszczy jak u niego....

Witam:happy: Chyba się zaraz znowu położę, bo oczy mi się same zamykają. Jakoś cięższa ta końcówka ciąży się zrobiła:sorry: Praktycznie od grudnia czuję się senna i zmęczona, a odkąd jestem w Polsce to i opuchnięta, i obolała:baffled: No nic tak to już bywa w ciąży. Już niedługo i będę narzekała, że się z dwójką nie wyrabiam:-p:-D Więc nie wiem co gorsze;-):rofl2:

udanego dnia wszystkim. My za jakies 3 godzinki jedziemy na lotnisko i do Gdanska. Ale sie ciesze.

Spokojnego lotu i udanego pobytu w Polsce:tak:

a ja dziś mam wizytę u dentysty...

Trzymaj się dzielnie;-):rofl2:

Tyciu napewno dałaś radę i wszystko poszło dobrze - nie martw się na zapas:tak::happy:

Czesc dziewczyny!
Pisze od tesciów ale juz po swietach wracam do was normalnie poniewaz w koncu zakladaja mi necik

a teraz sciskam Was i wasze dzieciaczki goraco!!!

reklama
Do góry