reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Z okazji urodzin
życzę Ci rosmerto
wszystkiego co najlepsze,
spełnienia najskrytszych marzeń,
miłości bliskich Ci osób
i zadowolenia z dorastającego Synka
:happy:
220.jpg

reklama
no i juz tylko tydzien prawie i świętujemy :-D:tak::-)
uwielbiam Boże Narodzenie kocham kocham kocham

choć wczoraj to dostałam nerwa na maxa:crazy::crazy::crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: odwiedzili nas 5 razy kolędnicy i dzwonili jak debile na chama ostatnim jakby szóstym już nie szłam otwierać to była 20 i na koniec dzwonienia ktoś walną w drzwi z całej siły

więc postanowiłam przyjmować kolędników raz dziennie. fakt że w moim mieście chodzą dzieci super przebrane i faktycznie śpiewają - nie jak u moich rodziców w gdańsku prześcieradło na głowę i coś tam mamroczą.

no i oczywiście nie daję kasy tylko słodycze

HEJ KOLĘDA KOLĘDA :-D

no i wczoraj nie dotarłam...
boli mnie pół szczęki ale ząb podobno uratowany :-)

za to załamał mnie wczoraj rachunek za prąd... mamy ogromną niedopłatę i rachunek styczniowy jest masakrycznie wysoki :-(

no i dziewczynki coraz bardziej chore, wołam pediatrę dziś :-(

hej humor grobowy
mała w poniedziałek miała ostani zastrzyk a dzis ma katar mega i bardzo silny odrywajcy kaszel:baffled:..przeicez ja sie zastrz...... mam mega:rofl2:(dół) i nic mi sie nie chce nawet swiat:baffled:

reklama
Do góry