reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

Ja się witam i też niedługo spadam :-p Dziś czeka mnie trochę latania :dry:

Miałam zbierać kasę na lodówkę, bo mi uszczelki przepuszczają, a tu się okazało, że najpierw nowy kibel trzeba kupić, bo się rozwalił :crazy:
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
kibel,lodówka,pralka,auto;-), nawet aparat sie zesrał,telefony, i juz nie pamietam......chyba koniec ..przykro mi ze Wam tez sie to zdarza:-p:rofl2:;-):tak::wściekła/y::-)

reklama
a moja lodówka się naprawiła - sama :baffled:
widocznie nudziło jej się stać w jednym miejscu od 6 lat i chciała się przejechać bo w domu nie działała 2 dni a jak ją monsz zniósł na dół (z 4 piętra) i zawiózł 20 km dalej do naprawy to zaczęła działać :wściekła/y: działała tam 2 dni więc ją przywiózł z powrotem i wytargał na górę - mam nadzieję ze szybko się nie zepsuje bo ją chyba T. zrzuci z góry :szok:

mi najbardziej szkoda aparatu... nie wiem kiedy będziemy mogli kupić nowy - ludzie są wstrętni noooo :-(

Tyciu brawo! ja ostatnio też dostałam 5 ale u nas to raczej formalność była ;-)

a tak wogóle to nie załatwiłam sobie praktyk bo żaden dyrektor mnie nie chce wziąć do szkoły bo niby jakie lekcje mogłabym prowadzić - żadne praktycznie. poza tym pracuje w szkole, co prawda specjalnej i na stanowisku psychologa ale na kartę nauczyciela i mam jak byk na umowie nauczyciel stażysta to chyba jestem n-lem czynnym zawodowo co? bo tacy są zwolnieni z praktyk... no dla mnie to troche chore że aby pracować tam gdzie pracuje musze zrobic przygotowanie pedagogiczne ale praca ta nie moze byc zaliczona jako praktyka...

bez sensu to wszystko :-(

Tuciu wielgachne gratulacje......ale kujon z Cibie:-D

Oj i ja dzisiaj sie jednak zmobilizowalam do sprzatania......jakos poszlo i cala chatka lsni:-D........tylko okna nie umyte:wściekła/y:

teraz troszke poleniu****e bo dzisiaj wolne a od jutra znowu maraton w pracy.......dopiero w nastepny poniedz. bede miala wolne

Tycia-gratulacje prymusko:-):tak:
a nam w weekend zepsuła sie bateria umywalkowa. Na szczescie maz sam :szok::-D to zauwazył , od razu pojechał kupic nowa i pobawił sie skutecznie w hydraulika.W ogole widze duuuzy postep u mojego małza-smieci wyrzuca nieproszony, sprzata, zmywa , prasuje ...i to wszystko bez poganiania , proszenia i trucia...I tak juz od ładnych paru miesięcy:tak:.

Dobry wieczór:happy: Victor już śpi, a ja mam chwilkę;-) Zaraz zbieram się spać, bo jakaś zmęczona jestem i senna. Ogólnie to mi ciężko i dół brzucha i pachwiny strasznie mnie ciągną:sorry: Dobrze, że mama mi dużo pomaga, to mi łatwiej:tak:

Tyciu gratulacje piąteczki i motywacji do nauki:tak::tak: Jestem pełna podziwu dla Twojej nauki przy trójce dzieci:tak:;-)

Jak tak czytam Wasze posty to widzę, że passa wymiany urządzeń w domu ciągle na topie;-) Oby jak najrzadziej:tak: Na szczęście u nas nic, oby po nowym roku też tak było;-)

Miłego wieczorku;-):happy:

reklama
Do góry