reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy - łączmy się!!!

No witam.
jak to w poniedziałek,mnóstwo sprzątania,a mąz w pracy do 23.00:baffled:
Jakoś zimno,brrr...dzis siedze w domu,nie wychodzę,a co tam:tak:Nie chce mi sie,a Kubula jeszcze zasmarkany,teoria o 7 dniach kataru w naszym przypadku sie nie sprawdza.Wprawdzie końcówka,ale to juz chyba 11 dni...ja też.:baffled:
No nie wiem w co ręce włożyc.:baffled:

reklama
hejo hej
ja musze wyjsc do szkoły z mała:baffled::rofl2: bo nikogo nie ma co by został z małolata
sprzatac mi sie chce ,ze hej:rofl2::szok::-D:-D...naczynia juz pozmywałam bo wczoraj mi mózg padł:rofl2::blink:

Ostatnia edycja:
Witajcie babeczki:-)
weekend zakręcony, mały marudel przez wychodzące trójki, ja@:baffled: niewyspana totalnie mimo ze wczoraj szłam spac juz o 21.30 a Hubek zrobił popudkę dopiero o 5.20...
Gosia przedstawienie fajnie, Hubek zachwycony, duzo maluszków głównie w wieku naszych brzdąców

Miłego dnia:-)

i ja witam po ciężkim weekendzie;-)
u mnie tez duzo sprzatania ... a tak mi sie nie chce
ale od środy K ma urlop wiec zaczyniemy razem juz generalne porzadki śiateczne:tak:

witam ;-) a u mnie dzieciaki chore idziemy do lekarza jak tylko mąż wroci z nocnej zmiany bo jednak z trojką do lekarza to nieżle trzeba sie upocić także mąż ze mną pójdzie Zuzia ma straszny kaszel suchy i uporczywy Gabi tez kaszle ale mokro odrywająco a Wojtek narzeka ze nie może polykać i jak tu myślec o świetach :-( a najgorzej to żeby nam kasy nie brakło na lekarstwa :-(pozdrawiam

Witam :-)
U mnie Chris powraca do rutyny i zaczyna chorowac:baffled: od soboty goraczka 40 stopni ale tylko w nocy a w dzien szaleje:dry:Jenni nadal ma katar czyli juz z jakies 3 miesiace:baffled:

Czesć dziewczyny, chyba nie nadrobie zaległoscoi na BB. W domu rozwalił mi sie zupełnie internet. A w pracy nie mam czasu nawet poczytać. Wiec tylko się witam i spadam.

Ja się witam i też niedługo spadam :-p Dziś czeka mnie trochę latania :dry:

Miałam zbierać kasę na lodówkę, bo mi uszczelki przepuszczają, a tu się okazało, że najpierw nowy kibel trzeba kupić, bo się rozwalił :crazy:

reklama
Ups,Kasiu...jakies prawo serii:baffled:.
Ja weekend spedzilam w szkole i wczoraj zdobylam piateczke do indeksu:-):tak:.Strasznie mnie ona motywuje:szok::tak:.
Chcialam dzis jechac po reszte prezentów,ale Bartus ma Wigilie klasową:confused:.Nie lubie takich spotkań:no:.
Doprowadziłam z rana dom do "kultury",zaraz musze wstawic zmywarke drugi raz,bo jacek nie byl łaskaw:-p.
Moje "stare" juz dzieci wybrały sobie firanke z Kubusiem Puchatkiem i moze dzis mi ja sie uda założyc:-D.A juz myslalam,ze sa prawie dorosłe:rofl2:.

Do góry