reklama
gratulacje jaka kruszynkaMy już po
Hania urodziła się wczoraj, w termin na 24, już ja trzymam w ramionach i jest z nami
Udało się
50cm, 2810g 20.02.204 godzina 21:58
Gratulacje!! Niech Hania zdrowo rośnie i będzie dla Was radością!! Jak się mama czujesz?My już po
Hania urodziła się wczoraj, a termin na 24, już ja trzymam w ramionach i jest z nami
Udało się
50cm, 2810g 20.02.204 godzina 21:58
mindzia88
Aktywna w BB
Dziękujemy, czujemy się dobrze walczymy tylko z jedzeniem i przybieraniem i kupkami ciężko idzie.Gratulacje!! Niech Hania zdrowo rośnie i będzie dla Was radością!! Jak się mama czujesz?
W sensie z laktacją problem macie??Dziękujemy, czujemy się dobrze walczymy tylko z jedzeniem i przybieraniem i kupkami ciężko idzie.
mindzia88
Aktywna w BB
Też, tak że jak ciumka ode mnie to się nie najada puki co, za mało przybiera, nie ma takiego przełknięciaW sensie z laktacją problem macie??
Kinga123..
Zaangażowana w BB
Na spokojnie to dopiero 2 dzień, ja obu synów dokarmiałam mm w szpitalu, by tylko wyjść, a w domku na spokojnie rozkręciła mi się laktacja. Grunt, aby ciumkała jak jesteś w szpitalu to poproś o pomoc doradcę laktacyjnego jak jest, albo kogoś podobnego. Może inne pozycje lub te nakładki na brodawki pomogą (ja ich nigdy nie stosowałam, ale podobno działają), niech sprawdza wędzidełka rownież. Dużo spokoju dzielna MamoTeż, tak że jak ciumka ode mnie to się nie najada puki co, za mało przybiera, nie ma takiego przełknięcia
Trzymam kciuki! Na spokojniecw domku wszystko dogracie. Szpital to jednak inne warunki. Dacie radę!Też, tak że jak ciumka ode mnie to się nie najada puki co, za mało przybiera, nie ma takiego przełknięcia
szczesliwa92
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny!
Gratulacje dla tych wszystkich, które maja już swoje Skarby przy sobie!
19.02 na świecie pojawiła się nasza córeczka Maja.
3960g i 59cm szczęścia.
Poród trwał ok. 3h. Od środy jesteśmy w domu.
Od 23 tyg. strach z powodu skracającej się szyjki i cieszenie się z każdego tygodnia, a urodziłam 3 dni po terminie..
3960g i 59cm szczęścia.
Od 23 tyg. strach z powodu skracającej się szyjki i cieszenie się z każdego tygodnia, a urodziłam 3 dni po terminie..
reklama
Dorodna córa!!Cześć dziewczyny!
3960g i 59cm szczęścia.
Gratulacje! Niech się zdrowo chowa!
Naturalnie urodziłaś? No i ekspresowo