reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Potczytuje wątek od pewnego czasu i wątek marcowe mamy bo mam 2 terminy jedna aplikacja że 26 luty druga 2 marca chciałabym abyście poczekali na prywatny wątek bo czasami ktoś dużo w życiu przezyl i chce się z wami podzielić dopiero dobrymi wieściami tak jak jest w moim przypadku na innym forum czekaliśmy z dziewczynami do badań prenatalnych na ujawnienie i potem był wątek prywatny. Pozdrawiam

reklama
Potczytuje wątek od pewnego czasu i wątek marcowe mamy bo mam 2 terminy jedna aplikacja że 26 luty druga 2 marca chciałabym abyście poczekali na prywatny wątek bo czasami ktoś dużo w życiu przezyl i chce się z wami podzielić dopiero dobrymi wieściami tak jak jest w moim przypadku na innym forum czekaliśmy z dziewczynami do badań prenatalnych na ujawnienie i potem był wątek prywatny. Pozdrawiam
Są tu dziewczyny które dużo przeżyły i się udzielają cały czas.

Oj bardzo ciekawy, ale naprawdę dla Twojego i innych dobra lepiej abyście nie wiedziały (serio nie na zarty ) 😀
ogólnie w lutowych 22 na Facebooku dodawali się faceci jako kobiety i pisali do dziewczyn na messengera jakieś zboki że mają fetysz na kobiece brzuchy ciążowe i adminki blokowały tych zboków 🙈

Dziewczyny czy macie już zlecone badania krwi po założeniu karty ciąży? Chcę kupić badania w Diagnostyce ale nie mogę niektórych skrótów rozszyfrować 😅

W razie czego ta grupa zostanie normalnie widoczna 😁

ogóle ja jestem za prywatna grupa nie wiemy kto nas czyta a myślę że już się utworzyło takie grono że już będą tylko pojedyncze osoby dochodzić . Ja również przeszłam poronienie drugie i to 11.05.2023 i na prywatnej się żegnałam z dziewczynami a wiem że nie jedna chciałaby wysłać jakieś zdjęcie itp. a na ogólnej nie wiesz kto to zobaczy a w swoim gronie prywatnym jest jakoś pewniej i spokojniej i w jakimś stopniu bezpieczniej a niedługo będą prenatalne i już będą fotki i zdjęcia brzuszków więc jestem za jak najszybsza grupa prywatną .
A u nas prywatna była jak byłam w 7tc jak powstał nowy wątek nowego miesiąca :)

Przycupnę tu u was, jeszcze pełna adrenaliny 🤯

Nie znam terminu, nie mam testu ciążowego ani badan bety. Przyjęli mnie dzisiaj rano do szpitala na planowane badania hormonalne, bo od LUTEGO nie mam okresu oraz jakąś dziwną torbiel miałam na jajniku.

Więc na czczo na 7 do szpitala, na przywitanie krzywa cukrowa, o 11 badanie ginekologiczne i okazuje się, że mam gościa 7.3mm z serduszkiem. Powiedzieli, że to 7tc, pogratulowali i wypisali mnie, bo badania nie mają sensu w takim razie. Jadę właśnie do domu, szukam wizyty, bo nie podali mi nawet dokladnegoterminu porodu, wyliczyłam, że wypadnie w połowie lutego chyba.

I ciągle mam takie WTF 😱

A z bardziej spójnych informacji, to:
Cześć, jestem Iwona, mam 30 lat i to jest mojadruga ciąża, w domu mam prawie 2 letniego Staśka.

O szok jaka jazda 😁 gratuluje 🥰

Ja po dentyście, leczyła mi jednego zęba, nie chciałam znieczulenia ale była tak delikatna że nic nie czułam, został mi tylko jeden :) na kolejną wizytę kazała przynieść mi kartę ciąży, ma mi podbić od razu że wszystko ok :)

reklama
Do góry