Lauritaa
Moderator
a co wy takie tajemnicze ktoś ciekawy
Oj bardzo ciekawy, ale naprawdę dla Twojego i innych dobra lepiej abyście nie wiedziały (serio nie na zarty )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a co wy takie tajemnicze ktoś ciekawy
Mi dopiero w wieku 33 lat okazało się, że mam 8 schowana w korzeniu a już zdążyła nabroić i jest do wyrwania…A u mnie taka ciekawostka, że ja w ogóle nie mam ósemek nie wyrosły mi … mam nadzieje, że nigdy nie wyrosną, nie chce ich
A Wy też chudniecie jeszcze na tym etapie? Ja przed ciążą schudłam 3kg teraz kolejny 1kg. W pracy teraz 4 jesteśmy w ciąży to koleżanka która jest w 21 tyg schudła do tej pory 4kg aż niewiarygodne do tego czasu a jednak.
Hahah to jak mój, w końcu po 2 latach założył moskitiery coś ta ciąża w sobie ma! Trzeba korzystać póki możnaMój mąż po 2 latach zamówił moskitiery do okien takie w ramce myślałam że nie doczekam się nigdy. Muszę pomyśleć co jeszcze potrzebuję korzystając z tego że jestem w ciąży
Powiedzcie plissstemat rzeka to jest
Na prywatnym wątkuPowiedzcie plisss
No u mnie grille bardzo zwryfikowaly, co nie wejdzie i o zgrozo - mój kochany boczek nie wchodzi jak nie mam mdłości, tak ugryzę kawałek i od razu odruch wymiotnyJeny a mi truskawki nie smakują, znaczy zjem ale bez szału
Jutro teściowa robi urodziny, grill i te sprawy kupe zarcia mam nadzieję, ze cos zjem slodkiego nie ruszam nie wiem czemu kompletnie nic
Bo nie zaśniemy dziśPowiedzcie plisss
O właśnie bób! W biedronkowej gazetce był, poszłam do sklepu i nie było Wyszłam z suszonymi figami i winogronamiJakie sekrety
Mnie do niczego nie ciągnie specjalnie. Jutro chyba bobu kupię ale jeszcze nie wiem czy mam na niego ochotę no ale że na maka nie mam ochoty to jest dziwne, w tamtej ciąży tylko czekałam kiedy okazja będzie. Przedwczoraj pizza była, zjadłam bo zjadłam nie musiałam gotować ale żeby specjalnie chęć mnie wzięła to też nie. Ba nawet Cola mi niezbyt smakuje.