reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
@Perlaa super że ciąża w macicy teraz czekamy na serduszko💗
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace ✊
Ja też na badania zawsze chodzę na czczo 😜

Pamiętacie jak mówiłam o planach po opalaniu? Siedzę w cieniu ale wiadomo że i tak trochę słońce łapie.. i proszę już plamy mam...

Załączniki

• 4cdf327b-8a9b-4752-8057-f4c9f5073c37.jpeg
    4cdf327b-8a9b-4752-8057-f4c9f5073c37.jpeg
    23 KB · Wyświetleń: 80
Melduję po wizycie. Kropek przypomina małego dinozaura 🤣 Wypada na 7t3d. Ma 1.18cm i serduszko pięknie pracuje ❤️ Mam nadzieję, że oby tak dalej.
Data porodu wyznaczona na 6 lutego.
Kolejna wizyta 20 lipca. Jak ja wytrzymam do tego czasu - nie wiem 😭😅
Jak super, u mnie na wizyta za tydzień i też już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć maleństwo ;)

reklama
Dopiero 30 czerwca
jeśli nie ustanie do jutra to ja bym chyba przyspieszyła wizytę jeśli się da.
Ogolnie nie każde plamienie w ciąży znaczy coś złego, czasami tak się po prostu dzieje.
Ja miałam plamienie już dwa razy, jednodniowe. Po pierwszym plamieniu lekarz powiedział że nie widzi żadnego krwiaka ani żadnych nieprawidłowość ale może też po prostu czegoś nie zauważył. Tydzień później dostałam znowu plemienia i znowu ustało... Wizytę mam za tydzień więc się okaże. Odpoczywam i sie nie przemęczam, zobaczyny. Na pewno nie ma się co nakręcać ale jeśli będzie cię to niepokoić to ja bym przyspieszyła wizytę.

Do góry