Ja sie boje ze do swiat to ja juz totalna kulka bede i tak sie zastanawiam czy dam rade chociaz do rodzicow podjechac :-)Dokładnie, tak samo myśle i nie mogę się doczekać
reklama
nindziaa
Moderator
Dasz radę! Dla pierożków, śledzików, barszczyku …Ja sie boje ze do swiat to ja juz totalna kulka bede i tak sie zastanawiam czy dam rade chociaz do rodzicow podjechac :-)
agu77
Moderator
Ja w tym roku miałam robić święta u siebie bo to będą pierwsze w nowym mieszkaniu ale zobaczymy jak się będę czuła.Ja sie boje ze do swiat to ja juz totalna kulka bede i tak sie zastanawiam czy dam rade chociaz do rodzicow podjechac :-)
Bafinka
Fanka BB :)
@Perlaa super że ciąża w macicy teraz czekamy na serduszko
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace
Ja też na badania zawsze chodzę na czczo
Pamiętacie jak mówiłam o planach po opalaniu? Siedzę w cieniu ale wiadomo że i tak trochę słońce łapie.. i proszę już plamy mam...
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace
Ja też na badania zawsze chodzę na czczo
Pamiętacie jak mówiłam o planach po opalaniu? Siedzę w cieniu ale wiadomo że i tak trochę słońce łapie.. i proszę już plamy mam...
Załączniki
kasiek.23
Melduję po wizycie. Kropek przypomina małego dinozaura Wypada na 7t3d. Ma 1.18cm i serduszko pięknie pracuje Mam nadzieję, że oby tak dalej.
Data porodu wyznaczona na 6 lutego.
Kolejna wizyta 20 lipca. Jak ja wytrzymam do tego czasu - nie wiem
Jak super, u mnie na wizyta za tydzień i też już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć maleństwoMelduję po wizycie. Kropek przypomina małego dinozaura Wypada na 7t3d. Ma 1.18cm i serduszko pięknie pracuje Mam nadzieję, że oby tak dalej.
Paulusiek_12
Dziewczyny, mam lekkie skurcze i plamie na jasno-różowy kolor. Myślicie ze to coś złego?
Mardam23
ciężko stwierdzić a kiedy masz wizytę?Dziewczyny, mam lekkie skórcze i plamie na jasno-różowy kolor. Myślicie ze to coś złego?
Paulusiek_12
Dopiero 30 czerwcaciężko stwierdzić a kiedy masz wizytę?
reklama
Mardam23
jeśli nie ustanie do jutra to ja bym chyba przyspieszyła wizytę jeśli się da.Dopiero 30 czerwca
Ogolnie nie każde plamienie w ciąży znaczy coś złego, czasami tak się po prostu dzieje.
Ja miałam plamienie już dwa razy, jednodniowe. Po pierwszym plamieniu lekarz powiedział że nie widzi żadnego krwiaka ani żadnych nieprawidłowość ale może też po prostu czegoś nie zauważył. Tydzień później dostałam znowu plemienia i znowu ustało... Wizytę mam za tydzień więc się okaże. Odpoczywam i sie nie przemęczam, zobaczyny. Na pewno nie ma się co nakręcać ale jeśli będzie cię to niepokoić to ja bym przyspieszyła wizytę.