reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Dziewczyny ja się dzisiaj obudziłam z plamieniem.. W poniedziałek byłam na wizycie i wszyskto ok, serduszko było... Dziś jakieś dziwne plamienie. Teraz jakby coraz słabsze ale jednak. Czy któraś z was miała takie epizody? Dzisiaj 7+0

reklama
Czy któraś nie jest jeszcze wpisana w kalendarz?
Jak piszecie o swoich wizytach, to ja co chwilę nie cofam się na pierwszą stronę, żeby sprawdzić czy zapisane - jest już na trochę i dodawajcie w wiadomościach "proszę o wpisanie", bo mi to dużo ulatwi 😊
Kochana, możesz mnie wpisać na usg 27.06, zapisałam się prywatnie jednak do 4.7 nie chce mi się czekać 😂 powinien to już być ok 7 tc wiec powinno już być coś widać 🧐

Dziewczyny ja się dzisiaj obudziłam z plamieniem.. W poniedziałek byłam na wizycie i wszyskto ok, serduszko było... Dziś jakieś dziwne plamienie. Teraz jakby coraz słabsze ale jednak. Czy któraś z was miała takie epizody? Dzisiaj 7+0
W pierwszej ciąży miałam cały czas plamienia od początku do ok 20 TC.

Wybacz, ja nie będę zbyt delikatna. Każde plamienie trzeba skonsultować. U mnie niestety w tym samym tygodniu to zwiastowało poronienie.

W ogóle to dzień dobry. Nie mam czasu was na bieżąco doczytać. Jednak z małym dzieckiem na pokładzie to człowiek nawet nie ma czasu przeżywać tej ciąży. W skrócie ja się nadal super czuję bez żadnych dolegliwości i cierpliwie czekam na pierwszą wizytę.

Wybacz, ja nie będę zbyt delikatna. Każde plamienie trzeba skonsultować. U mnie niestety w tym samym tygodniu to zwiastowało poronienie.
u mnie niestety dwa razy tak było :( i też skończyło się poronieniem, a pierwszej ciąży miałam plamienie i urodziłam zdrowego syna :) także każde plamienie trzeba skonsultować z lekarzem.

reklama
Fakt bez usg można tylko gdybać.. A w przypadku gdy to oznaczało poronienie - to plamienie zaczęło się i trwało cały czas? Czy zaczęłyście plamić i to ustąpiło? A mimo to i tak oznaczało to poronienie?

Do góry