reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
No właśnie 30 czerwca ma być wizyta. Ale tak myślę jeśli Beta jest już 1700? to czy mogę wcześniej?

Jeszcze jedna Beta ma być 28 czerwca 2 dni przed badaniem. Mam jeszcze 2 skierowania ale jedna oleje w poniedziałek 😂
Zależy co chcesz zobaczyć :) Przy becie około 1500 dopiero widać pęcherzyk ;) Więc jeśli chcesz od razu zobaczyć zarodek/ serduszko to nie masz co lecieć na łeb na szyję :D

To jeszcze poczekałabym na Twoim miejscy.
Ja mialam jechać w 7 tygodniu ale, ze Prof szla na urlop to jechalalam tydzien szybciej .
Teraz ide 03.07
Zależy co chcesz zobaczyć :) Przy becie około 1500 dopiero widać pęcherzyk ;) Więc jeśli chcesz od razu zobaczyć zarodek/ serduszko to nie masz co lecieć na łeb na szyję :D
Dziękuję dziewczyny! To poczekam do tego 30 😁☺️

@Perlaa trzymam kciuki za betę 😊 znam ten stres🙈 właśnie po to jestem na forum bo nasze emocje mogą zrozumieć tylko kobiety przechodzące przez to samo.. na jutro o 7 jadę na powtórkę bety... Ale stres jest cały czas..

U mnie dziś szaro buro i kropi głowa boli.. a robota czeka🙈
Niech bedzie dobrze❤️❤️❤️

Gratuluję Wam dziewczyny pieknych widokow!
Ja odstawialam corcie od cycusia, bo mam zapisany acard i clexane. (Przez acard). Smutno mi ogromnie a coreczka zniosla odstawienie pięknie…

Mialam zbadac progesteron ale jakos nie moge sie wybrac… zakladam ze poprostu wszystko jest ok! I czekam na wizyte ktora bedzie za 2 tyg

Aaaa dziewczyny lekkiego ratunku😮

Czy ta beta nie jest za wysoka? 😲

W poniedziałek 263 a dziś:
Wszystko pięknie ❤️
Według apki 4+6 dzisiaj.

Zmieniłam apke z PregLife na Mój Kalendarz to mi pokazuje 1 dzień mniej 😅

30 czerwca wypada 5+6
Ja mam obie o też mój kalendarz zjadł mi dzień 😁
A placz bedzie co chwile:) ja wyje w tej ciazy non stop i wzruszam sie. Wahania sa na porzadku dziennym. Raz euforia raz obnizenie nastroju. Badz dla siebie teraz dobra❤️
Mam tak samo, staram się sobie tłumaczyć, że wszystko jest w porządku 🙃

Czy któraś nie jest jeszcze wpisana w kalendarz?
Jak piszecie o swoich wizytach, to ja co chwilę nie cofam się na pierwszą stronę, żeby sprawdzić czy zapisane - jest już na trochę i dodawajcie w wiadomościach "proszę o wpisanie", bo mi to dużo ulatwi 😊

reklama
Do góry