reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Miałam w dwóch pierwszych krzyżowe , ból fest , mąż mnie walił pięściami po krzyżu, żeby mi ulżyło 🙈 ból jest okropny , ale naprawdę słuchając różne historie myślałam , że będzie jeszcze gorzej. Może teraz jest łatwo mówic , a podczas każdego porodu mówiłam , że nigdy więcej
Ja mówiłam że drugie adoptuje 🙈

reklama
Dźwiganie dźwiganiem, samo przebywanie w takim upale kilka godzin będzie pewnie mocnym hardcorem. Ja ogólnie źle znoszę upały, a w ciąży to pewnie będzie źle X2 😅
No ja tez nie cierpię. Dzisiaj musiałam trochę pojeździć komunikacją miejską to myślałam, że oszaleję 😂 Gorąco, człowiek na człowieku nie wszędzie włączona klima 😵‍💫

Dziewczyny, byłam na tym usg. Wszystko ok! Widziałam bijące serduszko ❤️ maluch tak się wiercił, że lekarzowi ciężko było zrobić zdjęcie 😅
Więc wygląda na to, że takie nagłe ustąpienie objawów jest całkowicie normalne. Lekarz kazał mi się nie stresować 😉

Dziewczyny, byłam na tym usg. Wszystko ok! Widziałam bijące serduszko ❤️ maluch tak się wiercił, że lekarzowi ciężko było zrobić zdjęcie 😅
Więc wygląda na to, że takie nagłe ustąpienie objawów jest całkowicie normalne. Lekarz kazał mi się nie stresować 😉
No i super ❤️

Nam stary rano uruchomił basen więc moczymy dupy

Super ! To sobie przynajmniej mogłaś malucha pooglądać ❤️ ile już ma długości?

Super ! To sobie przynajmniej mogłaś malucha pooglądać ❤️ ile już ma długości?
No właśnie nie wiem jak to odczytać bo w usg jest napisane 5.6cm a lekarz w opisie napisał 1,8cm. Załączam

Załączniki

• 20230622_151445.jpg
    20230622_151445.jpg
    443,7 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Do góry