reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Miałam w dwóch pierwszych krzyżowe , ból fest , mąż mnie walił pięściami po krzyżu, żeby mi ulżyło 🙈 ból jest okropny , ale naprawdę słuchając różne historie myślałam , że będzie jeszcze gorzej. Może teraz jest łatwo mówic , a podczas każdego porodu mówiłam , że nigdy więcej
Ja mówiłam że drugie adoptuje 🙈

reklama
Dźwiganie dźwiganiem, samo przebywanie w takim upale kilka godzin będzie pewnie mocnym hardcorem. Ja ogólnie źle znoszę upały, a w ciąży to pewnie będzie źle X2 😅
No ja tez nie cierpię. Dzisiaj musiałam trochę pojeździć komunikacją miejską to myślałam, że oszaleję 😂 Gorąco, człowiek na człowieku nie wszędzie włączona klima 😵‍💫

Dziewczyny, byłam na tym usg. Wszystko ok! Widziałam bijące serduszko ❤️ maluch tak się wiercił, że lekarzowi ciężko było zrobić zdjęcie 😅
Więc wygląda na to, że takie nagłe ustąpienie objawów jest całkowicie normalne. Lekarz kazał mi się nie stresować 😉

Dziewczyny, byłam na tym usg. Wszystko ok! Widziałam bijące serduszko ❤️ maluch tak się wiercił, że lekarzowi ciężko było zrobić zdjęcie 😅
Więc wygląda na to, że takie nagłe ustąpienie objawów jest całkowicie normalne. Lekarz kazał mi się nie stresować 😉
No i super ❤️

Nam stary rano uruchomił basen więc moczymy dupy

Super ! To sobie przynajmniej mogłaś malucha pooglądać ❤️ ile już ma długości?

Super ! To sobie przynajmniej mogłaś malucha pooglądać ❤️ ile już ma długości?
No właśnie nie wiem jak to odczytać bo w usg jest napisane 5.6cm a lekarz w opisie napisał 1,8cm. Załączam

Załączniki

• 20230622_151445.jpg
    20230622_151445.jpg
    443,7 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Do góry