reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Ja poza przyrostem już nie sprawdzałam… chciałam robić dziś przed wizyta ale uznałam, ze bez sensu :)
Ja mam przeczucie że okej no wysłał mnie gin na aż 4 dodatkowe. 🤷🏻‍♀️ Ale ta beta bardziej mnie stresuje. W poniedziałek czekałam, robiłam 7.50 i dopiero o 2 w nocy byly wyniki. 🤣

W piątek zrobię z rana zobaczę jaki przyrost w stosunku do 263 poniedziałkowej. 🙃

Aż dziwne bo na grupie staraczkowej czerwono 😏 ja w tym miesiącu odpuściłam ale nie ukrywam, że czasem podejrzę co tam u dziewczyn 🙈
Ja nie kojarzę nawet nikogo z wątku staraczkowego tutaj, prócz Ciebie i Laurity.
Ale ja uczestniczyłam w wątkach od marca dopiero także nie wiem kto był wcześniej i czy był 😄

Choć nie ukrywam, że trochę mi brakuje tamtych osób i rozmów o wszystkim i niczym, a nawet nie mam już jak z nimi pogadać bo nie mogę się już tam udzielać 🙈 mocno im kibicuję i też podczytuję choć teraz już chyba bardziej na marzec będą szły 😊

Ja uczestniczyłam kwiecień i maj, na czerwiec chciałam przerwę i pyk! Może w tym szaleństwie jest metoda ? 😂
A ja przerwy nie miałam ale pierwszy raz w życiu zatestowalam na początku miesiąca - biało i w tym samym miesiącu na koniec - krechy 🤣 Także nie ważne jak zaczynasz ważne jak konczysz Haha 🤣🤣

Ja uczestniczyłam kwiecień i maj, na czerwiec chciałam przerwę i pyk! Może w tym szaleństwie jest metoda ? 😂

Myślę, że jest ja się odcięłam na miesiąc za dużo bodźców, co chwile ten tema za duzo bylo tego dla mnie. Zaczęłam ćwiczyć, bardzo dobrze się odżywiać i jeszcze jeden ważny czynnik i tez się udało 😊

Myślę, że jest ja się odcięłam na miesiąc za dużo bodźców, co chwile ten tema za duzo bylo tego dla mnie. Zaczęłam ćwiczyć, bardzo dobrze się odżywiać i jeszcze jeden ważny czynnik i tez się udało 😊
Dla mnie właśnie też było za dużo. Za bardzo sie fiksowałam. Już dawno pousuwałam wszelkie aplikacje typu flo, przestałam pilnować owulacji i robiłam wszystko intuicyjnie a forum niestety ciagle mnie skupiało na myśleniu o ciąży :p

reklama
Ja miovelie pro zaczęłam stosowac i od razu dwie krechy 😜 Nie wiem czy to przypadek czy nie ale fakt faktem nie musiałam się odcinać żeby zajść 🙈

Do góry