reklama
Paulusiek_12
Fanka BB :)
Ja mam przeczucie że okej no wysłał mnie gin na aż 4 dodatkowe. Ale ta beta bardziej mnie stresuje. W poniedziałek czekałam, robiłam 7.50 i dopiero o 2 w nocy byly wyniki.Ja poza przyrostem już nie sprawdzałam… chciałam robić dziś przed wizyta ale uznałam, ze bez sensu
W piątek zrobię z rana zobaczę jaki przyrost w stosunku do 263 poniedziałkowej.
agu77
Moderator
Aż dziwne bo na grupie staraczkowej czerwono ja w tym miesiącu odpuściłam ale nie ukrywam, że czasem podejrzę co tam u dziewczynDużo was tutaj przybyło ostatnio, pisaniem chyba przebiłyśmy styczniowki a wątek założony miesiąc po nich
nindziaa
Moderator
Ja nie kojarzę nawet nikogo z wątku staraczkowego tutaj, prócz Ciebie i Laurity.Aż dziwne bo na grupie staraczkowej czerwono ja w tym miesiącu odpuściłam ale nie ukrywam, że czasem podejrzę co tam u dziewczyn
Ale ja uczestniczyłam w wątkach od marca dopiero także nie wiem kto był wcześniej i czy był
agu77
Moderator
Ja uczestniczyłam kwiecień i maj, na czerwiec chciałam przerwę i pyk! Może w tym szaleństwie jest metoda ?Ja nie kojarzę nawet nikogo z wątku staraczkowego tutaj, prócz Ciebie i Laurity.
Ale ja uczestniczyłam w wątkach od marca dopiero także nie wiem kto był wcześniej i czy był
nindziaa
Moderator
Choć nie ukrywam, że trochę mi brakuje tamtych osób i rozmów o wszystkim i niczym, a nawet nie mam już jak z nimi pogadać bo nie mogę się już tam udzielać mocno im kibicuję i też podczytuję choć teraz już chyba bardziej na marzec będą szły
nindziaa
Moderator
A ja przerwy nie miałam ale pierwszy raz w życiu zatestowalam na początku miesiąca - biało i w tym samym miesiącu na koniec - krechy Także nie ważne jak zaczynasz ważne jak konczysz HahaJa uczestniczyłam kwiecień i maj, na czerwiec chciałam przerwę i pyk! Może w tym szaleństwie jest metoda ?
Lauritaa
Moderator
Ja uczestniczyłam kwiecień i maj, na czerwiec chciałam przerwę i pyk! Może w tym szaleństwie jest metoda ?
Myślę, że jest ja się odcięłam na miesiąc za dużo bodźców, co chwile ten tema za duzo bylo tego dla mnie. Zaczęłam ćwiczyć, bardzo dobrze się odżywiać i jeszcze jeden ważny czynnik i tez się udało
agu77
Moderator
Dla mnie właśnie też było za dużo. Za bardzo sie fiksowałam. Już dawno pousuwałam wszelkie aplikacje typu flo, przestałam pilnować owulacji i robiłam wszystko intuicyjnie a forum niestety ciagle mnie skupiało na myśleniu o ciążyMyślę, że jest ja się odcięłam na miesiąc za dużo bodźców, co chwile ten tema za duzo bylo tego dla mnie. Zaczęłam ćwiczyć, bardzo dobrze się odżywiać i jeszcze jeden ważny czynnik i tez się udało
reklama
nindziaa
Moderator
Ja miovelie pro zaczęłam stosowac i od razu dwie krechy Nie wiem czy to przypadek czy nie ale fakt faktem nie musiałam się odcinać żeby zajśćMyślę, że jest ja się odcięłam na miesiąc za dużo bodźców, co chwile ten tema za duzo bylo tego dla mnie. Zaczęłam ćwiczyć, bardzo dobrze się odżywiać i jeszcze jeden ważny czynnik i tez się udało