reklama
Aaaa wspaniale !!! Bardzo się cieszę my mamy wizytę za pół godziny. Stresuje się bardzoWszysciusko ok. Serduszko jest. 6+4 czyli dokładnie jak liczyłam.
meksykanka11
Fanka BB :)
Mnie od słodkiego odrzuciło .Mogę jeść i jeść i się nie najadam, co nie zobaczę gdzieś czy przeczytam to zaraz mam ochotę
Żurek tez bym zjadła
Pięknie! Oby tylko takie wieści !!Wszysciusko ok. Serduszko jest. 6+4 czyli dokładnie jak liczyłam.
Bardo
Aktywna w BB
Ile czekałyście na wyniki Bety w Diagnostyce? Jest szansa, że wieczorem będą wyniki?
Jak robiłam koło 16 to o 20 już miałam. Jak rano to jakoś w ciągu dnia, ale sprawdzałam wieczorem.
Bardo
Aktywna w BB
Wszysciusko ok. Serduszko jest. 6+4 czyli dokładnie jak liczyłam.
Super, cudowne wieści
Mardam23
Fanka BB :)
badanie robione o 7, wyniki o 14 max 15.Ile czekałyście na wyniki Bety w Diagnostyce? Jest szansa, że wieczorem będą wyniki?
Witam
Pozdrawiam wszystkie mamy
Kilka słów o mnie:
Obecna ciąża będzie druga ciążą. Na pokładzie synek, który ma rok i 2 miesiące
2 bety wykonane, wynik z wczoraj 1130. Termin na 20 lutego. Wizyta dopiero 3 lipiec.
Pytanie do mam, które już posiadają starszaki. Jak to jest z noszeniem dzieciaków w ciąży? Ja dziś miałam sytuację że musiałam wejść z synkiem po schodach i teraz mam straszliwego stresa....
Kilka słów o mnie:
2 bety wykonane, wynik z wczoraj 1130. Termin na 20 lutego. Wizyta dopiero 3 lipiec.
Pytanie do mam, które już posiadają starszaki. Jak to jest z noszeniem dzieciaków w ciąży? Ja dziś miałam sytuację że musiałam wejść z synkiem po schodach i teraz mam straszliwego stresa....
YOUstynka
Aktywna w BB
Hej.
Witam się z Wami bardzo nieśmiało.czytam od początku i mam nadzieję, że zostanę na dłużej.
Jestem jeszcze przed terninem miesiączki ale testy wychodzą pozytywne, blade ale jednak
Jestem podobnie jak nasza gospodyni ze świętokrzyskiego
To moja druga ciąża. W domu mam juz energicznego dwulatka. Ciążą się cieszę ale również jestem pełna obaw. Teraz juz nie tylko wywróci się mój świat ale także mojego synka.
Życzę wszystkim miłych nudnych 9 miesięcy
Witam się z Wami bardzo nieśmiało.czytam od początku i mam nadzieję, że zostanę na dłużej.
Jestem jeszcze przed terninem miesiączki ale testy wychodzą pozytywne, blade ale jednak
Jestem podobnie jak nasza gospodyni ze świętokrzyskiego
To moja druga ciąża. W domu mam juz energicznego dwulatka. Ciążą się cieszę ale również jestem pełna obaw. Teraz juz nie tylko wywróci się mój świat ale także mojego synka.
Życzę wszystkim miłych nudnych 9 miesięcy
YOUstynka
Aktywna w BB
Ja staram się nie nosić ale jak juz muszę to podniosę. Zwłaszcza, ze pracuje z dziećmi i póki nikt jeszcze nie wie nie mam jak tego uniknąćWitam
Kilka słów o mnie:
reklama
W domu też właśnie się staram. A dziś w przychodni niestety musiałam. Chyba umowie się na wcześniejszą wizytęJa staram się nie nosić ale jak juz muszę to podniosę. Zwłaszcza, ze pracuje z dziećmi i póki nikt jeszcze nie wie nie mam jak tego uniknąć