reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

reklama
Cześć dziewczyny, chciałabym do Was dołączyć i z Wami zostać mam nadzieję :) mam 32 lata, od 5 lat staraliśmy się o dziecko, nie znaleźliśmy przyczyny niepowodzeń i spróbowaliśmy IVF.
2.06 miałam transfer 3-dniowego świeżaka i dzisiaj 10dpt pozytywny test ❤️ betę też od razu zrobiłam i będę powtarzać również w środę i piątek dla kliniki.
Wg aplikacji termin porodu 20.02 🥹

Cześć dziewczyny, chciałabym do Was dołączyć i z Wami zostać mam nadzieję :) mam 32 lata, od 5 lat staraliśmy się o dziecko, nie znaleźliśmy przyczyny niepowodzeń i spróbowaliśmy IVF.
2.06 miałam transfer 3-dniowego świeżaka i dzisiaj 10dpt pozytywny test ❤️ betę też od razu zrobiłam i będę powtarzać również w środę i piątek dla kliniki.
Witam cieplutko
Trzymam kciuki ♥️

Witamy ❤️ trzymam mocno kciuki żebyście doczekali się upragnionego dzieciątka ❤️ to dopiero musi być radość z pozytywnego testu po tylu latach oczekiwań! 😊

Witamy ❤️ trzymam mocno kciuki żebyście doczekali się upragnionego dzieciątka ❤️ to dopiero musi być radość z pozytywnego testu po tylu latach oczekiwań! 😊
Zrobiłam z takim przeczuciem, że będzie negatywny jak zawsze a tu taka niespodzianka ❤️❤️

Załączniki

• IMG20230612074153.jpg
    IMG20230612074153.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 92
Zostań z nami!!! ❤️Tym bardziej, że termin do porodu biorą głównie z OM także trzymajmy się lutego 😄 ja bd miała CC, także też pewnie finalnie termin będę miała na styczeń bo z planowana cesarka raczej nie czeka sie do 40 tc ale tez jestem i będę tutaj 😊
Super wiadomości, że u Ciebie wszystko ok! 💕 oby same takie wiadomości tu w tej grupie spływały!😊
Ja tak samo mam ternim na poczatek lutego ale bedzie cc dlatego raczej styczen. Ale tutaj chyba bede bardziej na tym samym etapie badan itp jak inne dziewczyny.

reklama
Do góry