reklama
nindziaa
Moderator
Pierwsze dziewczynki niestety zmarły przy porodzie .. Także można powiedzieć, że los zabrał a później dałNo to miała szkole życia
Oleczqa002
Fanka BB :)
Ojej jaka przykra historiaPierwsze dziewczynki niestety zmarły przy porodzie .. Także można powiedzieć, że los zabrał a później dał
U mojego małża w rodzinie jest sporo bliźniaków, sam małż ma dwóch braci bliźniaków urodzonych w ten sam dzień co on tylko 7 lat później i to przez sn! xD i co ciekawe - 02.02, a ja też mam wg jeden appki termin na 03.02 a wg innej 02.02 to się teściowa ucieszy jeśli się sprawdzi
nindziaa
Moderator
Oj to prawda, to już ponad 30 lat, sama dowiedziałam się tak naprawdę po długim czasie naszego związku, przy okazji święta zmarłych, że taka historia miała miejsce.Ojej jaka przykra historia
U mojego małża w rodzinie jest sporo bliźniaków, sam małż ma dwóch braci bliźniaków urodzonych w ten sam dzień co on tylko 7 lat później i to przez sn! xD i co ciekawe - 02.02, a ja też mam wg jeden appki termin na 03.02 a wg innej 02.02 to się teściowa ucieszy jeśli się sprawdzi
Zawsze mnie porusza ten malutki grobek, nie wyobrażam sobie jaki to musiał być dla nich ból pochować dzieciaczki.
Madlen@
straszna tragediaOj to prawda, to już ponad 30 lat, sama dowiedziałam się tak naprawdę po długim czasie naszego związku, przy okazji święta zmarłych, że taka historia miała miejsce.
Zawsze mnie porusza ten malutki grobek, nie wyobrażam sobie jaki to musiał być dla nich ból pochować dzieciaczki.
Oleczqa002
Ja mam córę 2 lata i 2 miesiąceDziewczyny z dziećmi. Dużo macie bobaski ? U mnie córeczka 2 latka i 9 miesięcy
meksykanka11
Super ! Oby same takie dobre wieści na tym wątku byłyJestem pop wizycie u wygląda na to, że wszystko jest na razie w porządku jest pęcherzyk z echem zarodka, jakby 5+2. Wizytę mam dopiero za miesiąc, bo lekarz wyjeżdża na szkolenie do Kopenhagi, ale pojadę do innego spr serduszko. Obstawił mnie lekami
Ja pod samym Wrocławiemja dokładnie Lubin
Pięknie ! Na początku mogą być większe przyrosty a może bliźniakiKochane beta z innego laboratorium
Chyba by się dużo nie różniła w środę 22.53.
Wyszło mi 350 % co to takie duże przyrosty ale nie biorę go na 100% bo tamten wynik inne laboratorium.
reklama