reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2024

Nie bierz rożku . Piszę że kocyk tylko to weź jakiś który mało miejsca zajmuje. I jak bierzesz szlafrok to nie bierz swetra . Pieluszki tetrowe weź 2 sztuki bambusowe zostaw w domu . Często giną w szpitalu ubranka itd .
Ja uważam że rożek się przydaje bo maluch lubić być ściśnięty. Butelki faktycznie też bym nie brała.

reklama
Ja uważam że rożek się przydaje bo maluch lubić być ściśnięty. Butelki faktycznie też bym nie brała.
Jak rożek , to wtedy koca nie brać, moim zdaniem czym mniej tego tym lepiej bo potem to do domu przynosimy. Ja na szczęście nie mam takiego problemu bo mój szpital zapewnia wszystko oprócz rzeczy dla mnie a dla malucha po ubranka rożki itd oni sami ubierają i dbają o to . Dla mnie to na plus ze względu na to że często giną pieluchy tetrowe i ubranka w szpitalu.

Jak rożek , to wtedy koca nie brać, moim zdaniem czym mniej tego tym lepiej bo potem to do domu przynosimy. Ja na szczęście nie mam takiego problemu bo mój szpital zapewnia wszystko oprócz rzeczy dla mnie a dla malucha po ubranka rożki itd oni sami ubierają i dbają o to . Dla mnie to na plus ze względu na to że często giną pieluchy tetrowe i ubranka w szpitalu.

Ja rodziłam we wrzesniu i mialam zarówno rozek jak i kocyk, corka byla w rozku delikatnie przykryta kocykiem (po kąpieli itp) i nie uważam, ze bylo za ciepło czy cos, takze kwestia indywidualna. Teraz zabieram to samo tymbardziej ze to zima.

reklama
Do góry