Ja uważam że rożek się przydaje bo maluch lubić być ściśnięty. Butelki faktycznie też bym nie brała.Nie bierz rożku . Piszę że kocyk tylko to weź jakiś który mało miejsca zajmuje. I jak bierzesz szlafrok to nie bierz swetra . Pieluszki tetrowe weź 2 sztuki bambusowe zostaw w domu . Często giną w szpitalu ubranka itd .
reklama
Lauritaa
Moderator
Ja uważam że rożek się przydaje bo maluch lubić być ściśnięty. Butelki faktycznie też bym nie brała.
Tez uważam, ze rożek się przydaje. Córka nawet w domu w nim spała. A teraz dla syna mam nawet 3
tak, non stop przed snem potrafie nawet 3 razyChodzicie też tak często do łazienki ? Bo co się położę próbuje zasnąć to muszę iść bo nie wytrzymuje. Już mnie to zaczyna denerwować
megson1996
Fanka BB :)
Tak, u mnie przez takie chodzenie okazało się, że mam zapalenie pęcherza.Chodzicie też tak często do łazienki ? Bo co się położę próbuje zasnąć to muszę iść bo nie wytrzymuje. Już mnie to zaczyna denerwować
meksykanka11
Fanka BB :)
ostatnio to i z 10 razy zanim uda mi się w końcu zasnąć . Kładę się i już mi się znowu chceChodzicie też tak często do łazienki ? Bo co się położę próbuje zasnąć to muszę iść bo nie wytrzymuje. Już mnie to zaczyna denerwować
Jak rożek , to wtedy koca nie brać, moim zdaniem czym mniej tego tym lepiej bo potem to do domu przynosimy. Ja na szczęście nie mam takiego problemu bo mój szpital zapewnia wszystko oprócz rzeczy dla mnie a dla malucha po ubranka rożki itd oni sami ubierają i dbają o to . Dla mnie to na plus ze względu na to że często giną pieluchy tetrowe i ubranka w szpitalu.Ja uważam że rożek się przydaje bo maluch lubić być ściśnięty. Butelki faktycznie też bym nie brała.
Lauritaa
Moderator
Jak rożek , to wtedy koca nie brać, moim zdaniem czym mniej tego tym lepiej bo potem to do domu przynosimy. Ja na szczęście nie mam takiego problemu bo mój szpital zapewnia wszystko oprócz rzeczy dla mnie a dla malucha po ubranka rożki itd oni sami ubierają i dbają o to . Dla mnie to na plus ze względu na to że często giną pieluchy tetrowe i ubranka w szpitalu.
Ja rodziłam we wrzesniu i mialam zarówno rozek jak i kocyk, corka byla w rozku delikatnie przykryta kocykiem (po kąpieli itp) i nie uważam, ze bylo za ciepło czy cos, takze kwestia indywidualna. Teraz zabieram to samo tymbardziej ze to zima.
Ja tez rożek kocyk i tetryJa uważam że rożek się przydaje bo maluch lubić być ściśnięty. Butelki faktycznie też bym nie brała.
Ja o dziwo nie… potrafie przespac nawet 7hChodzicie też tak często do łazienki ? Bo co się położę próbuje zasnąć to muszę iść bo nie wytrzymuje. Już mnie to zaczyna denerwować
reklama
mindzia88
Aktywna w BB
Ja też tak mamJa o dziwo nie… potrafie przespac nawet 7h