Kitsune
Moderator
Super, gratulacjeMeldujemy się po pierwszej wizycie. Jest mały Kropek, serduszko pięknie bije - 153 uderzeń, także powoli schodzi ze mnie stres termin wypada na 16.02
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, gratulacjeMeldujemy się po pierwszej wizycie. Jest mały Kropek, serduszko pięknie bije - 153 uderzeń, także powoli schodzi ze mnie stres termin wypada na 16.02
Może warto podjechać na IP?Dziewczyny nie wiem co myśleć o wizycie.
Dostałam zdjęcie usg. Niby jest okej. Lekarz podszedł do spawy mega olewczo i dał mi Duphaston na 10 dni 2x1
Swojego lekarza mam dopiero 6 lipca mieć.
Ten był wręcz żałosna wizyta.
"Pani przesadza" i nawet wziernikiem nie badał...
W sensie nie sprawdzał czy jest krew czy nie ma
dziewczyny! Podzielcie się proszę swoimi tipami na mdłości, nagle mnie wzięły w nocy i dzisiejszy dzień jest koszmarny.Może warto podjechać na IP?
Przyjmowałam duphaston celem wywołania okresu wcześniej ale nie miałam teraz badanego proga i bety tylko sama betęWcześniej nie przyjmowałas żadnego progesteronu? Wytłumaczył skąd krwawienie? Czy masz jakiegos krwiaka? Dalej krwawisz?
Zero info poza "chyba się zgadza z ostatnia miesiączka"Boże nóż mi się w kieszenie otwiera na takich lekarzy... Który masz tydzień? Jest serduszko?
migdały, imbir np woda z cytryną i imbirem,są też ciasteczka imbirowe, bananydziewczyny! Podzielcie się proszę swoimi tipami na mdłości, nagle mnie wzięły w nocy i dzisiejszy dzień jest koszmarny.
Moze jest cos co Wam pomaga?
Na zdjęciu USG powinnaś mieć też napisane który tc wychodzi według pomiarów. No i informacja czy jest serduszko czy nie też tam jest, albo w opisiePrzyjmowałam duphaston celem wywołania okresu wcześniej ale nie miałam teraz badanego proga i bety tylko sama betę
Powiedział że tak się zdarza.
Nie ma krwiaka.
Zero info poza "chyba się zgadza z ostatnia miesiączka"
Nie robił nawet zbliżenia na pęcherzyk ani nic. Według OM to by był 5tc + 4
Ja pierdziele... Ja bym chyba go zgłosiła gdzieś za takie teksty... Nie do pomyślenia...W ogóle nie wspomnialam o tym co mi powiedział. Będę cytować:
"to w ogóle planowana?"
"tu ma pani zdjęcie, niech pani pokaże temu co narobił"
Serio nie wiem co myśleć o tym...
Nie ma na nim tygodni. Nie wpisał daty miesiączki.Na zdjęciu USG powinnaś mieć też napisane który tc wychodzi według pomiarów. No i informacja czy jest serduszko czy nie też tam jest, albo w opisie