reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2024

Dziewczyny chyba się z wami pożegnam.

Jeszcze trochę do wizyty na 17..
Ale niestety teraz plamiłam na czerwony taki krwisty kolor. Nie jest tego dużo ale są bóle brzucha i plamienie. 😭😭

Boje się że to poronienie będzie jednak.
Spokojnie, trzeba wierzyć,że będzie dobrze. Ja też do zeszlego tygodnia plamilam/ krwawilam, raz po nocy krew po nogach ciurkiem mi poszła, obecnie 8+1 i z Dzieciątkiem wszystko okej. U mnie powodem były krwiaki, na szczęście się wchłaniają,ale rozumiem Twój strach i niepokój, jednak stres nie jest sprzymierzeńcem. Trzymamy kciuki i daj znać jak sytuacja po wizycie 🤗

reklama
Nadzieja umiera ostatnia , trzymam kciuki za Cb. Czy bolą uda dodatkowo ? Nie każde plamienie czy krwawienie tak się kończy mi lekarz powiedział ze mogę plamić bo mam krwiaka

Dziewczyny mam wyniki badań, tsh - 2,27, miesiąc temu po pozytywnym teście z 1,5 wzrosło do 2,22 także wychodzi na to, że już nie rośnie 🤭
Hemoglobina - 13,8 🥰
Od stycznia wychodziłam z anemii, moja hemoglobina była na poziomie 10 przy zakresie 12-16 😱
Także jest duży progres 💪🏻

Dziewczyny mam wyniki badań, tsh - 2,27, miesiąc temu po pozytywnym teście z 1,5 wzrosło do 2,22 także wychodzi na to, że już nie rośnie 🤭
Hemoglobina - 13,8 🥰
Od stycznia wychodziłam z anemii, moja hemoglobina była na poziomie 10 przy zakresie 12-16 😱
Także jest duży progres 💪🏻
TSH nie powinno przekraczać w ciąży 2.5 🙂 więc jest ok 🤗

Dziewczyny nie wiem co myśleć o wizycie.

Dostałam zdjęcie usg. Niby jest okej. Lekarz podszedł do spawy mega olewczo i dał mi Duphaston na 10 dni 2x1

Swojego lekarza mam dopiero 6 lipca mieć.

Ten był wręcz żałosna wizyta.
"Pani przesadza" i nawet wziernikiem nie badał...

W sensie nie sprawdzał czy jest krew czy nie ma

Dostałam zdjęcie usg. Niby jest okej. Lekarz podszedł do spawy mega olewczo i dał mi Duphaston na 10 dni 2x1

Wcześniej nie przyjmowałas żadnego progesteronu? Wytłumaczył skąd krwawienie? Czy masz jakiegos krwiaka? Dalej krwawisz?

Boże nóż mi się w kieszenie otwiera na takich lekarzy... Który masz tydzień? Jest serduszko?

reklama
Do góry