reklama
Kitsune
Moderator
Jeszcze nie, uspokoję się dopiero w poniedziałek jak zobaczę pęcherzyk tam gdzie powinien byćUspokoilas sie troszke?
Kasia.n40
Fanka BB :)
WitajHej Można dołączyć ?
Jestem mamą ponad 3,5-letniego chłopca, w lutym powiększy się nam rodzina
Byłam u ginekologa w 5+2, był pęcherzyk ciążowy. W poniedziałek mam kolejną wizytę (7+5), mam nadzieję, że serduszko pięknie bije Termin porodu mam na 7 lutego
Pewnie że tak
Pozdrawiam
Kasia.n40
Ja w maju miałam dwie aury ( zanik pola widzenia z jasnymi zygzakami) podrząd w ciągu 30minut, nigdy tak nie miałam i tak teraz myślę że to wtedy chyba doszło do implantacjiTeż się tego boję, paracetamol za słaby w takiej sytuacji. Przed pierwszą ciąża nigdy nie miałam migren, pojawiły się w trakcie ciąży. I tak zostało do dzisiaj
Ja już przed ciążą miałam ataki, średnio raz na pół roku mam,
Zwykłe bóle głowy to mam często ale to cholerstwo odbiera wszystko
Kasia.n40
Może coś w tym jest, nie zaszkodzi spróbować wrazie wuW poprzedniej ciąży na migreny moja lekarka zalecała wziąć szczyptę soli kłodawskiej i popić to szklanką wody i tak trzy razy pod rząd. O dziwo pomagało mi to.
agu77
Moderator
Ja u siebie mam podobne wrażenie odnośnie implantacji i bólu głowy. Leczyłam się przez długi czas na napięciowe bóle głowy, 11.06 w niedziele rano zrobiłam test - negatywny. Pod wieczór ból głowy taki, że dostałam dreszczy i nie byłam w stanie wstać z łóżka, w poniedziałek dalej się utrzymywał tylko trochę lżejszy - po południu już blada kreska na teście a we wtorek rano beta 14Ja w maju miałam dwie aury ( zanik pola widzenia z jasnymi zygzakami) podrząd w ciągu 30minut, nigdy tak nie miałam i tak teraz myślę że to wtedy chyba doszło do implantacji
Ja już przed ciążą miałam ataki, średnio raz na pół roku mam,
Zwykłe bóle głowy to mam często ale to cholerstwo odbiera wszystko
A żeby nie ten ból głowy to bym testu pewnie nie zrobiła skoro dzień przed terminem miesiaczki był negatyw
nindziaa
Moderator
A jak miałby się ujawnić?Jedzie do mnie rodzinka w odwiedziny trzymajcie kciuki żeby się kropek nie ujawnił. Nie chciałabym im jeszcze mówić
Aurorah
Jak na złość właśnie mnie złapały lekkie mdłości to raz, a dwa wystarczy że zobaczą że nie pije z nimi alkoholu. Zresztą lodówka pełna śledzi i ogórków kiszonych też może dać do myśleniaA jak miałby się ujawnić?
reklama
Niezły asortyment Ja póki co, nie mam żadnych zachcianek, wręcz przeciwnie. Nie mam na nic ochotyJak na złość właśnie mnie złapały lekkie mdłości to raz, a dwa wystarczy że zobaczą że nie pije z nimi alkoholu. Zresztą lodówka pełna śledzi i ogórków kiszonych też może dać do myślenia