Bafinka
Fanka BB :)
tak! Jestem w szoku odpowiada to 10-12 tydz z om wychodzi że zaczynam dziś 8 a z usg wczoraj było 6+4 i nie widziała zarodka..91 tys ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak! Jestem w szoku odpowiada to 10-12 tydz z om wychodzi że zaczynam dziś 8 a z usg wczoraj było 6+4 i nie widziała zarodka..91 tys ?
To sporo, naprawdę dziwna sytuacja. A lekarz dobry i miał dobre USG? Mój we wtorek nie mógł znaleźć dziecka , bo się gdzieś schowało w róg .Dziewczyny oszaleje moja beta to 91 766,3 przecież przy takim poziomie powinien być zarodek i serduszko
Kurcze może warto poszukać kogoś z lepszym sprzętem ? Nie mam zbyt dużej wiedzy w tym temacie ale przy takiej becie to raczej na pewno powinno być coś widać...tak! Jestem w szoku odpowiada to 10-12 tydz z om wychodzi że zaczynam dziś 8 a z usg wczoraj było 6+4 i nie widziała zarodka..
8 tydzień i 1 dzieńA który masz tydzień ? Ja pamietsm , że w poprzednich ciążach miałam takie dni , że myślałam, że objawy odpuściły , a na drugi dzień wracały i to z większą siłą czasem. Ale wiadomo stres był.
ja mogę powiedzieć jedno, poród sn bez znieczulenia to jest hardcore Na szkole rodzenia mówili, że najlepiej dla dziecka aby nie korzystać ze znieczulenia, bo to zawsze wpływa na maleństwo, więc uparłam się, że nic nie wezmę. No i myślałam tam, że umrę. Pierwsze moje słowa po porodzie: nigdy więcej. Szycie na żywca nie bolało prawie nic. Teraz chyba zdecyduje się na znieczulenieBoże jak czytam o SN to jestem przerażona. To naprawdę jest taki koszmar? Ciężko to przeżyć? Nie wiem czego się spodziewać i na co nastawiać.
Ok tam ja ani razu nie brałam znieczulenia i nie było źleja mogę powiedzieć jedno, poród sn bez znieczulenia to jest hardcore Na szkole rodzenia mówili, że najlepiej dla dziecka aby nie korzystać ze znieczulenia, bo to zawsze wpływa na maleństwo, więc uparłam się, że nic nie wezmę. No i myślałam tam, że umrę. Pierwsze moje słowa po porodzie: nigdy więcej. Szycie na żywca nie bolało prawie nic. Teraz chyba zdecyduje się na znieczulenie
To już ten czas gdzie te objawy nie są codziennie. Przynajmniej u mnie tak było8 tydzień i 1 dzień
to pewnie zależy jakie kto ma bóle. Ja miałam bardzo silne bóle krzyżowe. Moja ciocia znowu mówi, że dla niej poród to nic i mogłaby rodzić co miesiąc.Ok tam ja ani razu nie brałam znieczulenia i nie było źle
No właśnie wszytko zależy od doświadczenia i tak na prawdę kogo nie zapytamy to każdy będzie miał inne. Ja też bez znieczulenia i poród wspominam fantastycznieOk tam ja ani razu nie brałam znieczulenia i nie było źle