Lilka92
Fanka BB :)
Tak, bo to podobno właśnie wygląda jakby drżałOk czyli po prostu ruch zarodka. To by miało też sens!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, bo to podobno właśnie wygląda jakby drżałOk czyli po prostu ruch zarodka. To by miało też sens!
Matko, nie wiem jak doczekam tych dni Dłuży się jak nie wiemDokładnie tak
Haha, w pierwszej ciąży też tak miałam, teraz mi leci czas szybko, bo moja mała agentka wypełnia mi cały dzieńMatko, nie wiem jak doczekam tych dni Dłuży się jak nie wiem
Ale narobiłyście mi smaka na sushi. Kocham zawsze pieczone zamawiam ale teraz się boję bo czasami się zdarza, że niektóre nie są całkowicie pieczone tylko z góry opalane więc to chyba juz odpada.Aaa chyba że…. Ja akurat lubię każde
No to na pewno, też to słyszałam od koleżanki kiedyś, że druga ciąża jej zleciała szybko a pierwsza się dłużyła. Dla mnie to coś nowego, nie mogę się doczekać aż trochę brzuszek urośnie, z dumą będę wypinać do przoduHaha, w pierwszej ciąży też tak miałam, teraz mi leci czas szybko, bo moja mała agentka wypełnia mi cały dzień
Dobrze to rozumiem ogóle też nie mogę się doczekać brzuszka, itd. ale mam wrażenie, że ja przez te tygodnie biegnęNo to na pewno, też to słyszałam od koleżanki kiedyś, że druga ciąża jej zleciała szybko a pierwsza się dłużyła. Dla mnie to coś nowego, nie mogę się doczekać aż trochę brzuszek urośnie, z dumą będę wypinać do przodu
Suuper! No to wszystkiego dobrego na dalsze lata życzę, jeszcze więcej miłościAczkolwiek mam ochotę na burgery przychodzi wieczór, a ja bym zjadła wczoraj mieliśmy 4 rocznicę ślubu z mężem i właśnie moja zachcianka została spełniona bukiet róż też był, a prosiłam, żeby nie kupował, bo wolę jedzenie
DziękujęSuuper! No to wszystkiego dobrego na dalsze lata życzę, jeszcze więcej miłości