Paulina9303
Zaangażowana w BB
Aj No przecież te dzisiejsze fototapety to całkiem inna bajka niż te stareja chciałam tapetę ,ale mój nie chce nigdzie w domu ,bo kojarzy mu się z dawnymi czasami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aj No przecież te dzisiejsze fototapety to całkiem inna bajka niż te stareja chciałam tapetę ,ale mój nie chce nigdzie w domu ,bo kojarzy mu się z dawnymi czasami
O tak. Tylko ten ssak teraz awantury robi, gdy nie dam Ja też bym chciała, ciekawe jak to będzieJa dlatego chciałabym karmić znów kp ,bo jest to dla mnie mega wygodne
Też bym chciała, ale z nadzieją, że maluch nie bedzie takim cycoholikiem jak starszak (kp do roku i wystarczy) i że starszak wreszcie się odstawi.Ja dlatego chciałabym karmić znów kp ,bo jest to dla mnie mega wygodne
Huhu dobrze ze w tej kwestii ja mam więcej do powiedzenia w domu, mąż wykonuje, tylko że jemu zazwyczaj się moje pomysły podobają@Paulina9303 wiem ,ale on twierdzi ,że to później jak chcesz zmienić to trzeba zrywać później szorować a tak tylko malujesz nowy kolor . Mój to nawet półek na ścianach nie chce ,bo szkoda wiercić dziury
@domini82 @LenkaW86 Ile twój starszy ma? Ja karmiłam córkę 3 lata i 3 miesiące w sumie w teraz 7 czerwca zaczęłam odstawiać ,bo miałam tomografię z kontrastem i postanowiłam ,że później będę już twarda . I tak w nocy może raz mocniej płakała ,bo mocno spala więc jej dałam ,ale nie pamiętała nawet tego. Później jeszcze jeden dzień w nocy i koniec był . Mówiłam,że chore namalowałam czerwonym markerem kropki . Nie raz jeszcze się śmieje i pyta czy dam cycy ,czy jeszcze są chore . Akurat dobrze ,że odstawiłam ,bo się dowiedziałam ,że w ciąży jestem pod koniec miesiąca
Starszy ma 8 Ale odstawilam go, gdy mial 10 miesięcy, na butli był. Wrocilam do pracy i musialam zrezygnować z kp. Poszlo gładko, żadnego wycia czy szukania. A młoda cycoholik. Do roku mialo być i co? Jajco Za mala jest na tłumaczenie, że cycuszki śpią i dopiero wieczorem po kąpieli będzie mleko. Nie rozumie jeszcze, a zdanie: "mleczka teraz nie ma, będzie jak będziemy szly spać" tylko wpędza ją w rozpacz.@Paulina9303 wiem ,ale on twierdzi ,że to później jak chcesz zmienić to trzeba zrywać później szorować a tak tylko malujesz nowy kolor . Mój to nawet półek na ścianach nie chce ,bo szkoda wiercić dziury
@domini82 @LenkaW86 Ile twój starszy ma? Ja karmiłam córkę 3 lata i 3 miesiące w sumie w teraz 7 czerwca zaczęłam odstawiać ,bo miałam tomografię z kontrastem i postanowiłam ,że później będę już twarda . I tak w nocy może raz mocniej płakała ,bo mocno spala więc jej dałam ,ale nie pamiętała nawet tego. Później jeszcze jeden dzień w nocy i koniec był . Mówiłam,że chore namalowałam czerwonym markerem kropki . Nie raz jeszcze się śmieje i pyta czy dam cycy ,czy jeszcze są chore . Akurat dobrze ,że odstawiłam ,bo się dowiedziałam ,że w ciąży jestem pod koniec miesiąca
Huhu dobrze ze w tej kwestii ja mam więcej do powiedzenia w domu, mąż wykonuje, tylko że jemu zazwyczaj się moje pomysły podobają
Starszy ma 8 Ale odstawilam go, gdy mial 10 miesięcy, na butli był. Wrocilam do pracy i musialam zrezygnować z kp. Poszlo gładko, żadnego wycia czy szukania. A młoda cycoholik. Do roku mialo być i co? Jajco Za mala jest na tłumaczenie, że cycuszki śpią i dopiero wieczorem po kąpieli będzie mleko. Nie rozumie jeszcze, a zdanie: "mleczka teraz nie ma, będzie jak będziemy szly spać" tylko wpędza ją w rozpacz.
Dokladnie. Ile ja mowilam ze moje dziecko nie bedzie ze mna spac. zdarzaja soe noce ze noe moge jej odlozyc i mam dwa wyjscia albo noe spac albo spac z nia w lozku razemŻycie wszystko zweryfikuje
moja tak samo miała . Podejrzewam,że gdyby nie to badanie to byśmy się karmily dalej ,bo nie miałabym serca odstawić . Do mojego mówię wyobrażasz sobie jedno małe pije cyce a drugi taki krokodyl duży z drugiej strony doiStarszy ma 8 Ale odstawilam go, gdy mial 10 miesięcy, na butli był. Wrocilam do pracy i musialam zrezygnować z kp. Poszlo gładko, żadnego wycia czy szukania. A młoda cycoholik. Do roku mialo być i co? Jajco Za mala jest na tłumaczenie, że cycuszki śpią i dopiero wieczorem po kąpieli będzie mleko. Nie rozumie jeszcze, a zdanie: "mleczka teraz nie ma, będzie jak będziemy szly spać" tylko wpędza ją w rozpacz.