reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2023

reklama
@Paulina9303 wiem ,ale on twierdzi ,że to później jak chcesz zmienić to trzeba zrywać później szorować a tak tylko malujesz nowy kolor . Mój to nawet półek na ścianach nie chce ,bo szkoda wiercić dziury 😆

@domini82 @LenkaW86 Ile twój starszy ma? Ja karmiłam córkę 3 lata i 3 miesiące w sumie w teraz 7 czerwca zaczęłam odstawiać ,bo miałam tomografię z kontrastem i postanowiłam ,że później będę już twarda . I tak w nocy może raz mocniej płakała ,bo mocno spala więc jej dałam ,ale nie pamiętała nawet tego. Później jeszcze jeden dzień w nocy i koniec był . Mówiłam,że chore namalowałam czerwonym markerem kropki 😛. Nie raz jeszcze się śmieje i pyta czy dam cycy ,czy jeszcze są chore 😆 . Akurat dobrze ,że odstawiłam ,bo się dowiedziałam ,że w ciąży jestem pod koniec miesiąca 😆

Ostatnia edycja:
@Paulina9303 wiem ,ale on twierdzi ,że to później jak chcesz zmienić to trzeba zrywać później szorować a tak tylko malujesz nowy kolor . Mój to nawet półek na ścianach nie chce ,bo szkoda wiercić dziury 😆

@domini82 @LenkaW86 Ile twój starszy ma? Ja karmiłam córkę 3 lata i 3 miesiące w sumie w teraz 7 czerwca zaczęłam odstawiać ,bo miałam tomografię z kontrastem i postanowiłam ,że później będę już twarda . I tak w nocy może raz mocniej płakała ,bo mocno spala więc jej dałam ,ale nie pamiętała nawet tego. Później jeszcze jeden dzień w nocy i koniec był . Mówiłam,że chore namalowałam czerwonym markerem kropki 😛. Nie raz jeszcze się śmieje i pyta czy dam cycy ,czy jeszcze są chore 😆 . Akurat dobrze ,że odstawiłam ,bo się dowiedziałam ,że w ciąży jestem pod koniec miesiąca 😆
Huhu dobrze ze w tej kwestii ja mam więcej do powiedzenia w domu, mąż wykonuje, tylko że jemu zazwyczaj się moje pomysły podobają

Starszy ma 8 😆 Ale odstawilam go, gdy mial 10 miesięcy, na butli był. Wrocilam do pracy i musialam zrezygnować z kp. Poszlo gładko, żadnego wycia czy szukania. A młoda cycoholik. Do roku mialo być i co? Jajco ;) Za mala jest na tłumaczenie, że cycuszki śpią i dopiero wieczorem po kąpieli będzie mleko. Nie rozumie jeszcze, a zdanie: "mleczka teraz nie ma, będzie jak będziemy szly spać" tylko wpędza ją w rozpacz.

Starszy ma 8 😆 Ale odstawilam go, gdy mial 10 miesięcy, na butli był. Wrocilam do pracy i musialam zrezygnować z kp. Poszlo gładko, żadnego wycia czy szukania. A młoda cycoholik. Do roku mialo być i co? Jajco ;) Za mala jest na tłumaczenie, że cycuszki śpią i dopiero wieczorem po kąpieli będzie mleko. Nie rozumie jeszcze, a zdanie: "mleczka teraz nie ma, będzie jak będziemy szly spać" tylko wpędza ją w rozpacz.

Ja nie mam ciśnienia na rodzaj karmienia. Jak się nie da piersią będzie butla.
Moja bratowa nie wiem jak to robila bo mnie przy tym nie było. Ale ona karmiła jednego i drugiego syna do 4tego miesiąca i odstawiała i potem butla i jej się to szybko udawało. Ale to pewnie zależy od dziecka. Jak wszystko inne

reklama
moja tak samo miała . Podejrzewam,że gdyby nie to badanie to byśmy się karmily dalej 😆 ,bo nie miałabym serca odstawić . Do mojego mówię wyobrażasz sobie jedno małe pije cyce a drugi taki krokodyl duży z drugiej strony doi 😆

Do góry