Paulina9303
Zaangażowana w BB
Aj No przecież te dzisiejsze fototapety to całkiem inna bajka niż te stareja chciałam tapetę ,ale mój nie chce nigdzie w domu,bo kojarzy mu się z dawnymi czasami
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aj No przecież te dzisiejsze fototapety to całkiem inna bajka niż te stareja chciałam tapetę ,ale mój nie chce nigdzie w domu,bo kojarzy mu się z dawnymi czasami
O tak. Tylko ten ssak teraz awantury robi, gdy nie damJa dlatego chciałabym karmić znów kp ,bo jest to dla mnie mega wygodne
Też bym chciała, ale z nadzieją, że maluch nie bedzie takim cycoholikiem jak starszak (kp do roku i wystarczy) i że starszak wreszcie się odstawi.Ja dlatego chciałabym karmić znów kp ,bo jest to dla mnie mega wygodne
Huhu dobrze ze w tej kwestii ja mam więcej do powiedzenia w domu, mąż wykonuje, tylko że jemu zazwyczaj się moje pomysły podobają@Paulina9303 wiem ,ale on twierdzi ,że to później jak chcesz zmienić to trzeba zrywać później szorować a tak tylko malujesz nowy kolor . Mój to nawet półek na ścianach nie chce ,bo szkoda wiercić dziury
@domini82 @LenkaW86 Ile twój starszy ma? Ja karmiłam córkę 3 lata i 3 miesiące w sumie w teraz 7 czerwca zaczęłam odstawiać ,bo miałam tomografię z kontrastem i postanowiłam ,że później będę już twarda . I tak w nocy może raz mocniej płakała ,bo mocno spala więc jej dałam ,ale nie pamiętała nawet tego. Później jeszcze jeden dzień w nocy i koniec był . Mówiłam,że chore namalowałam czerwonym markerem kropki. Nie raz jeszcze się śmieje i pyta czy dam cycy ,czy jeszcze są chore
. Akurat dobrze ,że odstawiłam ,bo się dowiedziałam ,że w ciąży jestem pod koniec miesiąca
![]()
Starszy ma 8@Paulina9303 wiem ,ale on twierdzi ,że to później jak chcesz zmienić to trzeba zrywać później szorować a tak tylko malujesz nowy kolor . Mój to nawet półek na ścianach nie chce ,bo szkoda wiercić dziury
@domini82 @LenkaW86 Ile twój starszy ma? Ja karmiłam córkę 3 lata i 3 miesiące w sumie w teraz 7 czerwca zaczęłam odstawiać ,bo miałam tomografię z kontrastem i postanowiłam ,że później będę już twarda . I tak w nocy może raz mocniej płakała ,bo mocno spala więc jej dałam ,ale nie pamiętała nawet tego. Później jeszcze jeden dzień w nocy i koniec był . Mówiłam,że chore namalowałam czerwonym markerem kropki. Nie raz jeszcze się śmieje i pyta czy dam cycy ,czy jeszcze są chore
. Akurat dobrze ,że odstawiłam ,bo się dowiedziałam ,że w ciąży jestem pod koniec miesiąca
![]()
Huhu dobrze ze w tej kwestii ja mam więcej do powiedzenia w domu, mąż wykonuje, tylko że jemu zazwyczaj się moje pomysły podobają
Starszy ma 8Ale odstawilam go, gdy mial 10 miesięcy, na butli był. Wrocilam do pracy i musialam zrezygnować z kp. Poszlo gładko, żadnego wycia czy szukania. A młoda cycoholik. Do roku mialo być i co? Jajco
Za mala jest na tłumaczenie, że cycuszki śpią i dopiero wieczorem po kąpieli będzie mleko. Nie rozumie jeszcze, a zdanie: "mleczka teraz nie ma, będzie jak będziemy szly spać" tylko wpędza ją w rozpacz.
Dokladnie. Ile ja mowilam ze moje dziecko nie bedzie ze mna spac.Życie wszystko zweryfikuje![]()
moja tak samo miała . Podejrzewam,że gdyby nie to badanie to byśmy się karmily dalejStarszy ma 8Ale odstawilam go, gdy mial 10 miesięcy, na butli był. Wrocilam do pracy i musialam zrezygnować z kp. Poszlo gładko, żadnego wycia czy szukania. A młoda cycoholik. Do roku mialo być i co? Jajco
Za mala jest na tłumaczenie, że cycuszki śpią i dopiero wieczorem po kąpieli będzie mleko. Nie rozumie jeszcze, a zdanie: "mleczka teraz nie ma, będzie jak będziemy szly spać" tylko wpędza ją w rozpacz.