reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny byłam godzinę w gabinecie. Ciaża młodsza 6+5 zarodek z bijącym serduszkiem 137 wszystko ok. Mam brać accard od 10 tygodnia i dostalam skierowanie na pappa. Co sądzicie o pappa? Wiem że są za i przeciw, ale warto robić ?
Warto. Moja gin powiedziala ze nie wyobraza sobie bez tego prowadzenia ciazy, woec trzymam sie tego co mowi.

Ja wróciłam właśnie do domu . Wszystko ok ,serduszko bije ,termin na 28 lutego z USG 27 . Lekarz przepisał mi acard 150 nigdy nie brałam i mam obawy . Proponował zastrzyki ,ale się wystraszyłam i mówił ,że może być akard .
Mi moja hematolog mowila ze jak jest krwiak to nie powinno sie brac acardu.
Ja biore heparyne akurat

To bądź stanowcza i męża odpowiednio przygotuj żeby mamusie postawił do pionu :) będzie dobrze ❤ moja mama też nie potrafi przeżyć, że bratowa nie chce małej dawać herbatek na kolki bo się kiedyś dawało 😂 one tak mają, że swoje 5 groszy próbują przeforsować
A ja juz to przechodzilam ze swoja tesciowa, wieczne rady , ze moze warto posłuchać bo wychowala 5 dzieci. A ja szcxerze mam to w dupie ile wychowala. Czasy sie zmienily wiec powtarzalam jej jak mantre " kazdy robi jak chce"

A ja juz to przechodzilam ze swoja tesciowa, wieczne rady , ze moze warto posłuchać bo wychowala 5 dzieci. A ja szcxerze mam to w dupie ile wychowala. Czasy sie zmienily wiec powtarzalam jej jak mantre " kazdy robi jak chce"
Tez tak zamierzam🤷‍♀️ czasy się zmieniły. A moja teściowa miała styczność z niemowlakiem dokładnie 32 lata temu 🤷‍♀️ wszystko się praktycznie zmieniło.
Wczoraj była u nas to już swoje 5 groszy dokładała, o ciuszkach, żeby mało kupować A dopiero po pół roku kupować bo się wcześniej nie opłaca. A ja mówię przecież muszę mieć ciuszki na przebranie żeby po 1 sztuce nie prac. To się nie odzywała nic 🤷‍♀️ ja wiem co mam robić, a jak kupię za dużo to moja sprawa a przecież krzywda się dziecku nie stanie przez to 🤣

reklama
Właśnie była teściowa w odwiedzinach i stwierdziła żeby za dużo ciuszków nie kupować na początek bo dziecko szybko rośnie. Dopiero zacząć kupować ciuszki jak będzie miało dziecko pol roku 😂😂😂
Spoko mojej nie przebije nikt. Zachowala ciuszki po swoich dzieciach, wnukach czyli maja one 47 lat i mi je dawala, bo one takie piękne 🤣 nie musze mowic jak one wygladaly.🙉🙈

Do góry