Dolatkaaaaa
Fanka BB :)
Zapytał czy chce wiedzieć . Chociaż mam cicha nadzieje ze może jeszcze coś tam urośnieSuper że Ci już lekarz powiedzial u mnie na prenatalnych wogole w tym temacie nic
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapytał czy chce wiedzieć . Chociaż mam cicha nadzieje ze może jeszcze coś tam urośnieSuper że Ci już lekarz powiedzial u mnie na prenatalnych wogole w tym temacie nic
Boze a ja mam taki humor od radosci po wkurwienie albo placzKochana, wczoraj popłakałam się na reklamie internetu T-Mobile
Tez mam na 3 sierpniaZależy od sprzętu ten ma naprawdę super sprzęt nawet mi nagrał całe usg już oglądałam w domu . Podejrzewa mówi ze jak bym przyszła troszkę później to by mógł ocenić . Ogólnie tak chciałam ale w poniedziałek mam wizytę u swojego i już kazali mi zrobić .
Warto. Moja gin powiedziala ze nie wyobraza sobie bez tego prowadzenia ciazy, woec trzymam sie tego co mowi.Dziewczyny byłam godzinę w gabinecie. Ciaża młodsza 6+5 zarodek z bijącym serduszkiem 137 wszystko ok. Mam brać accard od 10 tygodnia i dostalam skierowanie na pappa. Co sądzicie o pappa? Wiem że są za i przeciw, ale warto robić ?
Dokładnie. To samo mu powiedziałamPrzepraszam, nie pamiętam która ma dzieci To stary co się wtrąca? On najmniej będzie jeździł
Mi moja hematolog mowila ze jak jest krwiak to nie powinno sie brac acardu.Ja wróciłam właśnie do domu . Wszystko ok ,serduszko bije ,termin na 28 lutego z USG 27 . Lekarz przepisał mi acard 150 nigdy nie brałam i mam obawy . Proponował zastrzyki ,ale się wystraszyłam i mówił ,że może być akard .
A ja juz to przechodzilam ze swoja tesciowa, wieczne rady , ze moze warto posłuchać bo wychowala 5 dzieci. A ja szcxerze mam to w dupie ile wychowala. Czasy sie zmienily wiec powtarzalam jej jak mantre " kazdy robi jak chce"To bądź stanowcza i męża odpowiednio przygotuj żeby mamusie postawił do pionu będzie dobrze ❤ moja mama też nie potrafi przeżyć, że bratowa nie chce małej dawać herbatek na kolki bo się kiedyś dawało one tak mają, że swoje 5 groszy próbują przeforsować
Tez tak zamierzam czasy się zmieniły. A moja teściowa miała styczność z niemowlakiem dokładnie 32 lata temu wszystko się praktycznie zmieniło.A ja juz to przechodzilam ze swoja tesciowa, wieczne rady , ze moze warto posłuchać bo wychowala 5 dzieci. A ja szcxerze mam to w dupie ile wychowala. Czasy sie zmienily wiec powtarzalam jej jak mantre " kazdy robi jak chce"
Spoko mojej nie przebije nikt. Zachowala ciuszki po swoich dzieciach, wnukach czyli maja one 47 lat i mi je dawala, bo one takie piękne nie musze mowic jak one wygladaly.Właśnie była teściowa w odwiedzinach i stwierdziła żeby za dużo ciuszków nie kupować na początek bo dziecko szybko rośnie. Dopiero zacząć kupować ciuszki jak będzie miało dziecko pol roku