reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny byłam godzinę w gabinecie. Ciaża młodsza 6+5 zarodek z bijącym serduszkiem 137 wszystko ok. Mam brać accard od 10 tygodnia i dostalam skierowanie na pappa. Co sądzicie o pappa? Wiem że są za i przeciw, ale warto robić ?
Warto. Moja gin powiedziala ze nie wyobraza sobie bez tego prowadzenia ciazy, woec trzymam sie tego co mowi.

Ja wróciłam właśnie do domu . Wszystko ok ,serduszko bije ,termin na 28 lutego z USG 27 . Lekarz przepisał mi acard 150 nigdy nie brałam i mam obawy . Proponował zastrzyki ,ale się wystraszyłam i mówił ,że może być akard .
Mi moja hematolog mowila ze jak jest krwiak to nie powinno sie brac acardu.
Ja biore heparyne akurat

To bądź stanowcza i męża odpowiednio przygotuj żeby mamusie postawił do pionu :) będzie dobrze ❤ moja mama też nie potrafi przeżyć, że bratowa nie chce małej dawać herbatek na kolki bo się kiedyś dawało 😂 one tak mają, że swoje 5 groszy próbują przeforsować
A ja juz to przechodzilam ze swoja tesciowa, wieczne rady , ze moze warto posłuchać bo wychowala 5 dzieci. A ja szcxerze mam to w dupie ile wychowala. Czasy sie zmienily wiec powtarzalam jej jak mantre " kazdy robi jak chce"

A ja juz to przechodzilam ze swoja tesciowa, wieczne rady , ze moze warto posłuchać bo wychowala 5 dzieci. A ja szcxerze mam to w dupie ile wychowala. Czasy sie zmienily wiec powtarzalam jej jak mantre " kazdy robi jak chce"
Tez tak zamierzam🤷‍♀️ czasy się zmieniły. A moja teściowa miała styczność z niemowlakiem dokładnie 32 lata temu 🤷‍♀️ wszystko się praktycznie zmieniło.
Wczoraj była u nas to już swoje 5 groszy dokładała, o ciuszkach, żeby mało kupować A dopiero po pół roku kupować bo się wcześniej nie opłaca. A ja mówię przecież muszę mieć ciuszki na przebranie żeby po 1 sztuce nie prac. To się nie odzywała nic 🤷‍♀️ ja wiem co mam robić, a jak kupię za dużo to moja sprawa a przecież krzywda się dziecku nie stanie przez to 🤣

reklama
Właśnie była teściowa w odwiedzinach i stwierdziła żeby za dużo ciuszków nie kupować na początek bo dziecko szybko rośnie. Dopiero zacząć kupować ciuszki jak będzie miało dziecko pol roku 😂😂😂
Spoko mojej nie przebije nikt. Zachowala ciuszki po swoich dzieciach, wnukach czyli maja one 47 lat i mi je dawala, bo one takie piękne 🤣 nie musze mowic jak one wygladaly.🙉🙈

Do góry