reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2023

reklama
Medonet różne rzeczy pisze. Lepiej poczytać wyniki badań niż sugerować się niepewnymi źródłami.
Ja jestem załamana... moj w pracy ja w domu... piszemy o wózkach. Wysłałam mu 3 które mi się podobają... jemu totalnie nie. A te co on mi wysłał to mi się nie podobają.. eh.... nie dojdziemy do porozumienia.
Pojedźcie do sklepu i wypróbujcie wózki. Jak się składa, rozkłada, jak waga, jak się na krawężnik będzie podbijać, czy lekko się prowadzi.
Ja chciałabym boogaboo donkey duo, ale na nowy nas nie stać, z drugiej ręki tanie też nie są. Nie ma za bardzo wyboru, jeśli chodzi o wózki rok po roku i mój też kręci nosem.

Z tego co ja kojarzę, to acard jest bardzo często przepisywany, przy in vitro to chyba standard (?) razem z duphastonem, więc chyba nie ma się co obawiać ;)
Ja wiem że dużo kobiet ma w zaleceniu, dlatego muszę najpierw porozmawiać z lekarzem, ja ogólnie nie lubię brać żadnych leków, w szczególności jeżeli są jakieś skutki uboczne. A im starsza jestem, tym bardziej bojąca 🙄

To zależy. Jeśli masz łożysko od strony brzucha, to później niż inne dziewczyny. Ja w obu ciążach właśnie przez to pierwsze ruchy poczułam gdzieś w 22 tygodniu. A inne dziewczyny 18-20 tydzień.
To jeszcze raz tyle przedemna co za mną 😂 ogólnie to jestem bardziej przy kosci to może być ze pozniej poczuje 😂

reklama
11+6 dziś . Podejrzewa ze to dziewczynka 😍
F641C24E-98DB-42F7-8E05-CE0C8B6049F8.jpeg

Do góry