MaGdaLenAx94
Fanka BB :)
Dziewczyny. W którym tygodniu mogę się spodziewać ze poczuje ruchy dziecka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pojedźcie do sklepu i wypróbujcie wózki. Jak się składa, rozkłada, jak waga, jak się na krawężnik będzie podbijać, czy lekko się prowadzi.Ja jestem załamana... moj w pracy ja w domu... piszemy o wózkach. Wysłałam mu 3 które mi się podobają... jemu totalnie nie. A te co on mi wysłał to mi się nie podobają.. eh.... nie dojdziemy do porozumienia.
To zależy. Jeśli masz łożysko od strony brzucha, to później niż inne dziewczyny. Ja w obu ciążach właśnie przez to pierwsze ruchy poczułam gdzieś w 22 tygodniu. A inne dziewczyny 18-20 tydzień.Dziewczyny. W którym tygodniu mogę się spodziewać ze poczuje ruchy dziecka?
Ja wiem że dużo kobiet ma w zaleceniu, dlatego muszę najpierw porozmawiać z lekarzem, ja ogólnie nie lubię brać żadnych leków, w szczególności jeżeli są jakieś skutki uboczne. A im starsza jestem, tym bardziej bojącaZ tego co ja kojarzę, to acard jest bardzo często przepisywany, przy in vitro to chyba standard (?) razem z duphastonem, więc chyba nie ma się co obawiać
To jeszcze raz tyle przedemna co za mną ogólnie to jestem bardziej przy kosci to może być ze pozniej poczujeTo zależy. Jeśli masz łożysko od strony brzucha, to później niż inne dziewczyny. Ja w obu ciążach właśnie przez to pierwsze ruchy poczułam gdzieś w 22 tygodniu. A inne dziewczyny 18-20 tydzień.
Myślę że ok 20 takie motylki w brzuchu, może i wcześniej.Dziewczyny. W którym tygodniu mogę się spodziewać ze poczuje ruchy dziecka?
Ciekawa jestem bardzo jak to jestMyślę że ok 20 takie motylki w brzuchu, może i wcześniej.
To nie ma nic do rzeczy, poczujesz łaskotanie czy motylka od wewnątrzTo jeszcze raz tyle przedemna co za mną ogólnie to jestem bardziej przy kosci to może być ze pozniej poczuje
Ciekawa jestem bardzo jak
Najpierw są takie delikatne muśnięcia, a w późniejszym czasie to jak się przekręca to wypycha i nóżkę i rączkę.Ciekawa jestem bardzo jak to jest