Przebijam moja babcia poszła do cioci, a swojej synowej, i wzięła od niej ciuszki po mojej obecnie 31-letniej kuzynce (w które córki kuzynki ubierały lalki), bo "takie ładne, z Ameryki były!"Spoko mojej nie przebije nikt. Zachowala ciuszki po swoich dzieciach, wnukach czyli maja one 47 lat i mi je dawala, bo one takie piękne nie musze mowic jak one wygladaly.
reklama
Paulina9303
Zaangażowana w BB
No sporo taniej, ale ja już chciałabym taki na lata żeby na kolejne dzieci był, gdzie dokładnie osiedliscie, jeśli mogę wiedzieć. My na pięknej bawariiJa tez mieszkam w Niemczech ale wózek planujemy kupić w Polsce bo wychodzi taniej
MaGdaLenAx94
Fanka BB :)
My się za używanym rozglądamy akurat. Taki nam wystarczyNo sporo taniej, ale ja już chciałabym taki na lata żeby na kolejne dzieci był, gdzie dokładnie osiedliscie, jeśli mogę wiedzieć. My na pięknej bawarii
My w Hessen
MaGdaLenAx94
Nadszedł ten najgorszy moment, że jestem głodna i mam na COŚ ochotę ale nie wiem co to ma być
O tak. Od początku tak mam.Nadszedł ten najgorszy moment, że jestem głodna i mam na COŚ ochotę ale nie wiem co to ma być
MaGdaLenAx94
Ja czasami. Ale teraz wieczorem to najgorsze. Chodzę. Szukam. Próbuję ale się nie zaspakajamO tak. Od początku tak mam.
Chudzinka
Zaangażowana w BB
Oj nie, najgorzej to jak są mdłości i zaczyna się czuć głód nie wiem czy jeść, czy zwymiotować... I boję się coś włożyć do buzi ale zwykle jak zjem to przechodzi.Nadszedł ten najgorszy moment, że jestem głodna i mam na COŚ ochotę ale nie wiem co to ma być
Ostatnio mam wrażenie że ogółem z mdłościami lepiej. Nie mam rano uczucia kaca, mdłości łapią że 2x dziennie a nie cały czas. Oby to nie była cisza przed burzą
A u Was już trochę lepiej w tym temacie?
U mnie dziś totalnie odpuściły. Też się boję, że to po prostu sił nabiera i znów jak pier...., to nie będę w stanie nawet wody pić.Oj nie, najgorzej to jak są mdłości i zaczyna się czuć głód nie wiem czy jeść, czy zwymiotować... I boję się coś włożyć do buzi ale zwykle jak zjem to przechodzi.
Ostatnio mam wrażenie że ogółem z mdłościami lepiej. Nie mam rano uczucia kaca, mdłości łapią że 2x dziennie a nie cały czas. Oby to nie była cisza przed burzą
Mam pytanie do mam kp. Czy Was bolały piersi? Bo mnie ani dnia i zastanawiam się czy ma to związek z kp właśnie. I druga sprawa. Sutki mam obolałe strasznie i tu też zastanawiam się czy to córka czy ciąża.
Dolatkaaaaa
Ja się zdrzemnęłam i obudziłam się z taka ochota na chińskie jedzenie ze musiałam zamówić ! Kurczak na chrupko w 5 smakach mniam widzę ze kurczak mi wchodzi wieprzowina w ogóle nie … chociaż tyle dobregoNadszedł ten najgorszy moment, że jestem głodna i mam na COŚ ochotę ale nie wiem co to ma być
reklama
MaGdaLenAx94
Ja np dzisiaj rano zwymiotowałam przy myciu zębów jak zwymiotuje to mnie mniej męczą mdłości. A jak nie to czasem nawet cały dzień mnie mdli. Ale jeść mogę normalnie. Tak czy siak.Oj nie, najgorzej to jak są mdłości i zaczyna się czuć głód nie wiem czy jeść, czy zwymiotować... I boję się coś włożyć do buzi ale zwykle jak zjem to przechodzi.
Ja piersią nie karmie. Ale mnie bolą tylko sutki. Najgorzej po prysznicu jak się wycieram. To wtedy masakra.