MaGdaLenAx94
Fanka BB :)
11+6 dziś . Podejrzewa ze to dziewczynka
To tak szybko już widać? Wow. To ja 3 sierpnia tez powinnam wiedzieć już bo będę w 13 tygodniu jakos
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
11+6 dziś . Podejrzewa ze to dziewczynka
Ja po prostu kupię jaki ja chce. Wiem na co patrzeć. Mam dwie córki więc jakieś doświadczenie jest. A to będzie jego pierwsze dziecko więc niech się słuchaMedonet różne rzeczy pisze. Lepiej poczytać wyniki badań niż sugerować się niepewnymi źródłami.
Pojedźcie do sklepu i wypróbujcie wózki. Jak się składa, rozkłada, jak waga, jak się na krawężnik będzie podbijać, czy lekko się prowadzi.
Ja chciałabym boogaboo donkey duo, ale na nowy nas nie stać, z drugiej ręki tanie też nie są. Nie ma za bardzo wyboru, jeśli chodzi o wózki rok po roku i mój też kręci nosem.
A to prenetralne mialas ?11+6 dziś . Podejrzewa ze to dziewczynka Zobacz załącznik 1423965
Super że Ci już lekarz powiedzial u mnie na prenatalnych wogole w tym temacie nic11+6 dziś . Podejrzewa ze to dziewczynka Zobacz załącznik 1423965
Przepraszam, nie pamiętam która ma dzieci To stary co się wtrąca? On najmniej będzie jeździłJa po prostu kupię jaki ja chce. Wiem na co patrzeć. Mam dwie córki więc jakieś doświadczenie jest. A to będzie jego pierwsze dziecko więc niech się słucha
A tam takie problemyJa jestem załamana... moj w pracy ja w domu... piszemy o wózkach. Wysłałam mu 3 które mi się podobają... jemu totalnie nie. A te co on mi wysłał to mi się nie podobają.. eh.... nie dojdziemy do porozumienia.
Dokładnie. Napewno się da jakoś dogadać, w połowie drogi jeszcze dużo czasu na toA tam takie problemy
Ja też jeszcze nie wiem na jaki się zdecydować, nie mieszkam w mieście, lpotrzebuję jakiegoś na wertepy z dobrą amortyzacją. Trzeba pojeździć po sklepie, podotykac. Na pewno nie kieruj się tylko wyglądem, moja koleżanka ma cybexa Priama , jest śliczny , ale strasznie twardy
Zależy od sprzętu ten ma naprawdę super sprzęt nawet mi nagrał całe usg już oglądałam w domu . Podejrzewa mówi ze jak bym przyszła troszkę później to by mógł ocenić . Ogólnie tak chciałam ale w poniedziałek mam wizytę u swojego i już kazali mi zrobić .To tak szybko już widać? Wow. To ja 3 sierpnia tez powinnam wiedzieć już bo będę w 13 tygodniu jakos
TakA to prenetralne mialas ?