reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2023

reklama
Medonet różne rzeczy pisze. Lepiej poczytać wyniki badań niż sugerować się niepewnymi źródłami.

Pojedźcie do sklepu i wypróbujcie wózki. Jak się składa, rozkłada, jak waga, jak się na krawężnik będzie podbijać, czy lekko się prowadzi.
Ja chciałabym boogaboo donkey duo, ale na nowy nas nie stać, z drugiej ręki tanie też nie są. Nie ma za bardzo wyboru, jeśli chodzi o wózki rok po roku i mój też kręci nosem.
Ja po prostu kupię jaki ja chce. Wiem na co patrzeć. Mam dwie córki więc jakieś doświadczenie jest. A to będzie jego pierwsze dziecko więc niech się słucha 😁😁😁😁

Ja jestem załamana... moj w pracy ja w domu... piszemy o wózkach. Wysłałam mu 3 które mi się podobają... jemu totalnie nie. A te co on mi wysłał to mi się nie podobają.. eh.... nie dojdziemy do porozumienia.
A tam takie problemy 😀
Ja też jeszcze nie wiem na jaki się zdecydować, nie mieszkam w mieście, lpotrzebuję jakiegoś na wertepy z dobrą amortyzacją. Trzeba pojeździć po sklepie, podotykac. Na pewno nie kieruj się tylko wyglądem, moja koleżanka ma cybexa Priama , jest śliczny , ale strasznie twardy

A tam takie problemy 😀
Ja też jeszcze nie wiem na jaki się zdecydować, nie mieszkam w mieście, lpotrzebuję jakiegoś na wertepy z dobrą amortyzacją. Trzeba pojeździć po sklepie, podotykac. Na pewno nie kieruj się tylko wyglądem, moja koleżanka ma cybexa Priama , jest śliczny , ale strasznie twardy
Dokładnie. Napewno się da jakoś dogadać, w połowie drogi 🤷‍♀️ jeszcze dużo czasu na to

Dzisiaj obdzwanialam specjalistów między innymi prenatalne. W miejscu do którego zostałam skierowana wyznaczono mi termin dopiero na 12.08, tłumacze kobiecie że muszę pójść wcześniej bo mi tak późno gin ucieknie na urlop, a ona mi że lekarze wolą jak jest ukończony 13 tydzień.... zadzwoniłam do innego ośrodka termin bez problemu wyznaczony na 3.08 czyli początek 12 tygodnia. Bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze.

To tak szybko już widać? Wow. To ja 3 sierpnia tez powinnam wiedzieć już bo będę w 13 tygodniu jakos
Zależy od sprzętu ten ma naprawdę super sprzęt nawet mi nagrał całe usg 😍 już oglądałam w domu 🤣 . Podejrzewa mówi ze jak bym przyszła troszkę później to by mógł ocenić . Ogólnie tak chciałam ale w poniedziałek mam wizytę u swojego i już kazali mi zrobić .

reklama
Do góry