reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2023

Ja wróciłam właśnie do domu . Wszystko ok ,serduszko bije ,termin na 28 lutego z USG 27 . Lekarz przepisał mi acard 150 nigdy nie brałam i mam obawy . Proponował zastrzyki ,ale się wystraszyłam i mówił ,że może być akard .
A dlaczego właściwie dostałaś acard, jakie objawy albo co wskazuje żeby go brać?

reklama
Byłam dzisiaj na prenatalnych i wszystko ok ☺️ jestem trochę przeczulona po wcześniejszych przejściach. Dziwi mnie jedynie z ciążą wydaje się starszą o tydzień od terminu z miesiączki czyli duże dziecko rośnie po mężu 😉🌻
Wspaniale, zazdroszczę, że masz to już za sobą 😊

Tak tak. Dokładnie, tak jak ja 😂 ja po prostu jestem bardzo ugodowa ale nie znaczy że ktoś może mną kierować 🤷‍♀️ po prostu za dużo się nie odzywam 😅 a swoje zrobię tak jak uwazam
Ja tak samo 😄 a złote rady wpuszczam jednym uchem, a drugim wypuszczam i robię po swojemu. Oczywiście nie wszystkie rady są złe, ale nie da się ukryć, że ponad 30 lat temu inaczej wychowywało się dzieci, a teściowa nie do końca może to pojąć 😅 ogólnie była spoko, dopóki nie urodził się nam syn, teraz uwielbia się wtrącać, wszystko musi wiedzieć i przeżywa okropnie nawet jego katar 🤦‍♀️

Jezu, myślałam, że tylko ja tak mam z tymi spacerami bez celu. Nie lubię też placów zabaw, gdzie za takim małym dzieckiem trzeba latać i udawać, że to świetna sprawa ;) Z synem starszym na rower pójdę, na jakiś spacer to zupełnie inaczej.
Ja plac zabaw lubię, ale tylko dlatego ze młoda mi nie jojczy i niw trzyma się nogi 🤣 ale tak, już nie mogę się doczekać aż będzie taka kumata na rower bądź wyjście na lody.

reklama
Ja tak samo 😄 a złote rady wpuszczam jednym uchem, a drugim wypuszczam i robię po swojemu. Oczywiście nie wszystkie rady są złe, ale nie da się ukryć, że ponad 30 lat temu inaczej wychowywało się dzieci, a teściowa nie do końca może to pojąć 😅 ogólnie była spoko, dopóki nie urodził się nam syn, teraz uwielbia się wtrącać, wszystko musi wiedzieć i przeżywa okropnie nawet jego katar 🤦‍♀️
Tymbardziej że już mi mówiła dawno ze ona pomogła bratowej dzieci wychować, bo jej mama była za granicą to i mnie pomoże 😂 czyli to była sugestia po prostu taka dyskretna 😂

Do góry