dzisiajJutro czyli 14.07 czy 15.07?
Już po wizycie , niewiadmo skąd plamienia . Dostałam duphaston.
Serduszko bije , fasolka ma 2,6cm, ruszała rączkami 9+1
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dzisiajJutro czyli 14.07 czy 15.07?
Hahaha się chłopak boi po prostu ze go następne będzie męczyćSuper wiadomości .
Ja powiedziałam z mężem właśnie synowi jego reakcja była komiczna mówił ,że maskara będzie go kolejne małe biło ,bo ma siostrę 3 latke taka psotę ciągle go męczy wszędzie wola bez brata nie może się obejść . Także przyjąć przyjął ,ale entuzjazmu nie było .
Z tymi starszymi kobietami to też jest tak ,że zapocily by dziecko ,a jak wiaterek czy nie daj Boże zima to nie ma mowy o dworze . Ja jak córka się urodziła po tygodniu już latałam a oni przeżywali przez płot ,że zimna i ,że za cienko ubrana
Ale widać Bardzo się cieszę! Który to tc? Edit: dopiero wskoczyły wszystkie posty i już doczytałam
O matko, wiadomo dlaczego tyle razy to się stało?4 poronienia w 13/9/10 / 18 tyg ciąży przy córce ostatniej ciąży nie brałam acard dlatego teraz się zastanawiam nad tym