reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2023

reklama
Hej, smutne wiadomości tu z rana dziś.. aż nie wiem czy wypada pisać, że u nas na wizycie wszystko ok. Bobo mierzy 2,39 cm, według usg 9+1 według apki 8+6 😜 także nie duża różnica. Mega się stresowałam wizytą bo zależało mi bardzo zeby dostać L4 no i ufff udało się! A nooo i miałam usg przez brzuch robione. Oczywiście musiałam coś odwalić, lekarz bo badaniu na fotelu zaprosił mnie na usg a ja poleciałam się ubrać 🤦🏽‍♀️ no zapomniałam całkowicie, że to może jeszcze nie czas na takie usg przez brzuch ale śmialiśmy się oboje i stwierdził, że spróbujemy😜
Czy któraś z Was miała nadciśnienie ciążowe?

Hej, smutne wiadomości tu z rana dziś.. aż nie wiem czy wypada pisać, że u nas na wizycie wszystko ok. Bobo mierzy 2,39 cm, według usg 9+1 według apki 8+6 😜 także nie duża różnica. Mega się stresowałam wizytą bo zależało mi bardzo zeby dostać L4 no i ufff udało się! A nooo i miałam usg przez brzuch robione. Oczywiście musiałam coś odwalić, lekarz bo badaniu na fotelu zaprosił mnie na usg a ja poleciałam się ubrać 🤦🏽‍♀️ no zapomniałam całkowicie, że to może jeszcze nie czas na takie usg przez brzuch ale śmialiśmy się oboje i stwierdził, że spróbujemy😜
Czy któraś z Was miała nadciśnienie ciążowe?
Cały czas czekam na dobre wiadomości! Absolutnie wypada się dzielić! 😁
Normalnie doła złapałam przez ten poranny smutek tutaj 😶 cieszę się że są też pozytywne informacje ❤

Dziewczyny ja mam dziś nadprogramową wizytę. W sobotę zaczęłam plamić ale byłam w kontakcie z lekarzem i kazał nie panikować, a dziś znowu się to powtórzyło i mnie zaprosił na 18:15. Stres jest...

ja mam wizytę jutro i jak tutaj was czytam to aż się boje czy wszystko będzie dobrze☹️ Mam nadzieje ze serduszko będzie bilo🥺

Dziewczyny ja mam dziś nadprogramową wizytę. W sobotę zaczęłam plamić ale byłam w kontakcie z lekarzem i kazał nie panikować, a dziś znowu się to powtórzyło i mnie zaprosił na 18:15. Stres jest...
Też miałam plamienie. Byłam na pogotowiu. Lekarz nie widział źródła krwawienia. Na następny dzień miałam wizytę u swojego ginekologa dal mi magnez i progesteron.

reklama
Ja dziś po ” wizycie ” mojego lekarza znowu nie było … także usg nie zostało zrobione przyjmowały położne 🤦‍♀️ . Masakra jakas , S chciałam wiedzieć co z moim krwiakiem … teraz idę 18 i 15 chce się umówić na prenatalne bo już mogę ale znowu znając moje szczęście lekarz będzie na urlopie wtedy 🤣

Do góry