Olineekg
Fanka BB :)
mi również bardzo przykro, trzymaj się!Niestety serduszko nie bije, czekam na podanie tabletek.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi również bardzo przykro, trzymaj się!Niestety serduszko nie bije, czekam na podanie tabletek.
przykro mi bardzoTak. Rano na USG pani nie znalazła tętna.
Cały czas czekam na dobre wiadomości! Absolutnie wypada się dzielić!Hej, smutne wiadomości tu z rana dziś.. aż nie wiem czy wypada pisać, że u nas na wizycie wszystko ok. Bobo mierzy 2,39 cm, według usg 9+1 według apki 8+6 także nie duża różnica. Mega się stresowałam wizytą bo zależało mi bardzo zeby dostać L4 no i ufff udało się! A nooo i miałam usg przez brzuch robione. Oczywiście musiałam coś odwalić, lekarz bo badaniu na fotelu zaprosił mnie na usg a ja poleciałam się ubrać no zapomniałam całkowicie, że to może jeszcze nie czas na takie usg przez brzuch ale śmialiśmy się oboje i stwierdził, że spróbujemy
Czy któraś z Was miała nadciśnienie ciążowe?
Widać jakby dwa ale szczerze to nie chciałam dopytywać zobaczymy coś więcej za tydzieńJeden kropek czy dwa ?
Też miałam plamienie. Byłam na pogotowiu. Lekarz nie widział źródła krwawienia. Na następny dzień miałam wizytę u swojego ginekologa dal mi magnez i progesteron.Dziewczyny ja mam dziś nadprogramową wizytę. W sobotę zaczęłam plamić ale byłam w kontakcie z lekarzem i kazał nie panikować, a dziś znowu się to powtórzyło i mnie zaprosił na 18:15. Stres jest...
Ciekawe.. Ja też mam tak na 2 zdjęciu. I to torbiel na jajniku.Ja też już po wizycie 6+2, jest pęcherzyk i kropek ale ,❤ jeszcze nie słychać. Za tydzień mam iść to zobaczymy