U mnie będzie równo 1,5r różnicy i jestem przerażona, tym bardziej, że rodzina daleko i nie mam pomocy na co dzień. Ale tłumaczę sobie że to max rok, a potem będzie fajnie, będą się razem bawić, a ja pić ciepłą kawęI pytanie do dziewczyn które mają już dzieci. Ja właśnie jestem na wakacjach sama z córką i jest super. ( Czasem ciężko ale super) i jakoś zaczęła mnie przerażać mysl że prawdopodobnie za rok będe już z dwójką dzieci. Niepokój wywołuje po pierwsze pytanie jak ja sobie poradzę np w zaawansowanej ciąży z rozbrykanym dwulatkiem albo pozniej z rozbrykanym dwulatkiem i niemowlakiem...
A po drugie nie jestem sobie w stanie wyobrazić że już nie będę poświęcala całej rodzicielskiej uwagi mojej córce... Że nie będe już miała czasu tylko dla niej.
Może to hormony ale jakoś niepokój w sercu mi się pojawił.
Jakieś dobre rady???
reklama
No właśnie Wizja wspólnej zabawy pociesza. U mnie 2 lata równo będą. mam nadzieję, że uda mi się do porodu odstawić jakoś córeczkę, bo tak w nocy podwójny atak nie wiem jak przeżyjęU mnie będzie równo 1,5r różnicy i jestem przerażona, tym bardziej, że rodzina daleko i nie mam pomocy na co dzień. Ale tłumaczę sobie że to max rok, a potem będzie fajnie, będą się razem bawić, a ja pić ciepłą kawę
Którąś jeszcze odrzuca od kawy? Piłam dzisiaj jak zawsze, niestety rwie na wymioty
A co do komentarza @Aada - u mnie będzie różnica rok i 10 mcy, obawiam się, bo córka jest HNB. Bardziej boję się tego, jak zareaguje na rodzeństwo. Boję się, że nie będzie się czuć kochana, że będę ją zaniedbywać. No i tez się boję, że drugie maleństwo też będzie hnb. Corka płakała bez przerwy, w ogóle nie spała, przez pierwsze pół roku byliśmy wykończeni. Mam nadzieję, że drugie maleństwo będzie tylko jadło i spało
A co do komentarza @Aada - u mnie będzie różnica rok i 10 mcy, obawiam się, bo córka jest HNB. Bardziej boję się tego, jak zareaguje na rodzeństwo. Boję się, że nie będzie się czuć kochana, że będę ją zaniedbywać. No i tez się boję, że drugie maleństwo też będzie hnb. Corka płakała bez przerwy, w ogóle nie spała, przez pierwsze pół roku byliśmy wykończeni. Mam nadzieję, że drugie maleństwo będzie tylko jadło i spało
Moze mialas jakiś skurcz? Bierzesz magnez? Może to by pomogło, nic innego mi nie przychodzi do głowyDziewczyny, czy bolą Was łydki? Na wadze +1,5 kg i na pewno tyle nie przytyłam, bo malo jem i nie są to słodycze. Spuchlam i teraz zastanawiam się czy te łydki bolą z tego powodu czy coś innego jest na rzeczy.
Laboratorium Dilab 34 zł beta.Ja robiłam dwa razy. Przyrost z 260 na 755 więc na tyle ładny, że nie robiłam trzeciej, choć korciło
A tak swoją drogą, ile płaciłyscie za badanie? U mnie 48zl i trochę się zdziwiłam bo w 2020 chyba było ok 30
Dziś powtórzyłam po 72h więc po 18 zobaczymy jaki będzie przyrost
Nie biorę jeszcze, w poprzedniej ciąży brałam. Bolą mnie obie, jakbym się wspinała gdzieś wczoraj. Takie napięte są. Może czas magnez, trochę szybko te wszystkie objawy.Moze mialas jakiś skurcz? Bierzesz magnez? Może to by pomogło, nic innego mi nie przychodzi do głowy
Dziewczyny bylam dzis na wizycie u gina i mam pierwsze zdjęcie z USG..w sumie nic tam nie widac, ale lekarz powiedział ze to 5tc+4 wiec mam przyjsc znowu za 2 tygodnie i co najważniejsze, powiedzial ze wszystko jest dobrze.. ale ulga bo strasznie się stresowałam..zycze Wam udanego tygodnia
Msszczotka
Fanka BB :)
Okropnie puchna mi nogi i tym samym bolą. Gin zalecił stosowanie acard 75Dziewczyny, czy bolą Was łydki? Na wadze +1,5 kg i na pewno tyle nie przytyłam, bo malo jem i nie są to słodycze. Spuchlam i teraz zastanawiam się czy te łydki bolą z tego powodu czy coś innego jest na rzeczy.
reklama
Moni91
Fanka BB :)
Hej dziewczyny! Czytam Was cały czas ale jakoś nie mam weny na pisanie.... Dzisiaj byłam na pobraniu, bo wizyta w czwartek, chyba zaczynam się stresować czy wszystko ok. Objawów zero, piersi delikatnie tkliwe. Ale co ma być to będzie.... W piątek zaczęłam wakacje więc teraz już tylko odpoczywam☺
Witam serdecznie wszystkie nowe mamusie ☺
Witam serdecznie wszystkie nowe mamusie ☺