Msszczotka
Fanka BB :)
Ja ciągle się macam po cyckachNormalne,mam to samo za każdym razem podczas wizyty w toalecie sprawdzam czy nie ma plamienia. To już chyba nasza psychika robi nam psikusy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja ciągle się macam po cyckachNormalne,mam to samo za każdym razem podczas wizyty w toalecie sprawdzam czy nie ma plamienia. To już chyba nasza psychika robi nam psikusy.
Ja też stary się śmieje że on tyle nie macal przez całe małżeństwo co ja od początku ciążyJa ciągle się macam po cyckach
Nie, ja nie mam problemu ze swoim wiekiem, generalnie bardziej mi do 30 wyglądem i psychiką niz do 40. Tak z przymrużeniem oka mowie o sobie, ze jestem stara Geny mam dobre, to i nieźle się trzymam Jednak te statystyki są okrutne dla kobiet w moim wieku i trochę strach jest o zdrowie maluszka. Zwłaszcza, gdy w poprzedniej ciąży test podwojony Pappa wyszedł źle i płakałam dopóki nie zdecydowałam się na test Sanco. Lat mam 40.Nie jestes stara tylko dojrzala ja staram się nie czytać bo tez potem sie wszystkim przejmuje. Skoro z poprzednimi ciążami bylo wszystko dobrze to teraz będzie tak samo. Ja się obawiam bo u mnie dochodzi wiek + otyłość, a to tez nie wróży za dobrze..Ale grubsze kobiety tez rodza zdrowe dzieci, wiec tym się pocieszam, a póki co postaram się w miarę spokojnie czekac na wizytę u lekarza..Bedzie dobrze Damy rade
ja mialam w dzień @ plamienie przez dwa dni. Takie mini plamienie. W poprzednich ciazach nie mialam i wlasciwie bylam gotowa na @.Co do podzielenia się nowiną to w dzień zrobienia testu powiedzieliśmy naszym rodzicom w tym mojej siostrze kilka znajomych tez już wie ale dalszej rodzinie jeszcze się nie chwaliłam
A tak to ja totalnie nie czuje ze jestem w tej ciąży bo jedynie piersi mnie bolą jak przed każdym okresem ale ja się cieszę bo wole przejść to wszystko bez wymiotowania (oby)
w ogóle dzisiaj rano na papierze zobaczyłam cos jakby leciuutko różowy kolor, mam się tym martwić? Podobno na początku mogą być jakieś plamienia itd
Najwazniejsze ze wszystko skonczylo sie dobrze teraz tez tak bedzieNie, ja nie mam problemu ze swoim wiekiem, generalnie bardziej mi do 30 wyglądem i psychiką niz do 40. Tak z przymrużeniem oka mowie o sobie, ze jestem stara Geny mam dobre, to i nieźle się trzymam Jednak te statystyki są okrutne dla kobiet w moim wieku i trochę strach jest o zdrowie maluszka. Zwłaszcza, gdy w poprzedniej ciąży test podwojony Pappa wyszedł źle i płakałam dopóki nie zdecydowałam się na test Sanco. Lat mam 40.
No mają i są na NFZ za darmo. Tylko tak: usg wyszło super, nie można było się do niczego przyczepić, a wynik z krwi plus mój wiek wtedy dal okropny rezultat. Powiedziałam sobie, że nigdy więcej i jeśli jakimś cudem by się zdarzyło, że jeszcze będę w ciąży, to nie będę robiła PAPPA, tylko od razu wcześniej Sanco. Za dużo lez wylałam. Teraz pewnie zrobię po prostu oba i zobaczymy. Oby wszystko było ok, na razie stresuję się jutrzejszą betą Dodatkowo wciąż nie mogę uwierzyć, że jestem w ciąży.Najwazniejsze ze wszystko skonczylo sie dobrze teraz tez tak bedzie
Ja tak na dobrą sprawę to nie wiedzialam co to test pappa i sanco, teraz dopiero sprawdziłam..Każda ciaza jest inna, wiec w tej nie musi być tak jak w poprzednich.. ważne to zachować spokoj Ale widzę że kobiety 35+ to maja zalecane wiec pewnie tez mnie to czeka..
Ja nie wiem jak w Niemczech, czy tu też jest refundowane, ale mam zamiar wypytać lekarza o wszystko na pierwszej wizycie..ehh my baby to wszystko przeżywamy za mocno moj K. zawsze mi mowi ze ja to lubie sobie robic stres na zapas, zamiast czekac na cos w spokoju to ja juz widze wszystko w czarnych kolorach i rycze, a potem się okazuje ze on miał znowu racje, a ja niepotrzebnie płakałam.. ale chlop to chlop.. oni maja inaczej nie zrozumieNo mają i są na NFZ za darmo. Tylko tak: usg wyszło super, nie można było się do niczego przyczepić, a wynik z krwi plus mój wiek wtedy dal okropny rezultat. Powiedziałam sobie, że nigdy więcej i jeśli jakimś cudem by się zdarzyło, że jeszcze będę w ciąży, to nie będę robiła PAPPA, tylko od razu wcześniej Sanco. Za dużo lez wylałam. Teraz pewnie zrobię po prostu oba i zobaczymy. Oby wszystko było ok, na razie stresuję się jutrzejszą betą Dodatkowo wciąż nie mogę uwierzyć, że jestem w ciąży.
dokladnie, oni jakos z dystansem do wszystkiego, a my panikaryJa nie wiem jak w Niemczech, czy tu też jest refundowane, ale mam zamiar wypytać lekarza o wszystko na pierwszej wizycie..ehh my baby to wszystko przeżywamy za mocno moj K. zawsze mi mowi ze ja to lubie sobie robic stres na zapas, zamiast czekac na cos w spokoju to ja juz widze wszystko w czarnych kolorach i rycze, a potem się okazuje ze on miał znowu racje, a ja niepotrzebnie płakałam.. ale chlop to chlop.. oni maja inaczej nie zrozumie