grope_
Fanka BB :)
Wspaniała wiadomośćHej! Było widać zarodek (ze 2 mm) pęcherzyk czy co tam ma być, wszystko prawidłowo, termin na 14.02 Jestem 5+3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wspaniała wiadomośćHej! Było widać zarodek (ze 2 mm) pęcherzyk czy co tam ma być, wszystko prawidłowo, termin na 14.02 Jestem 5+3
To bardzo dobrze, łykaj bez obaw. Maleństwu potrzebny bo ono korzysta z naszych zasobów więc musi być pod dostatkiem. Tylko pamiętaj - rano na czczo, 30 minut przed posiłkiem, nie łykać razem z innymi tabletkami (inaczej będzie słabe wchłanianie). Ten lek nie powoduje odczuwalnych skutków ubocznych, więc bez obaw że będziesz się źle czuła z jego powodu czy cośBo ja właśnie miałam kiedyś poroblemy z tarczyca i przed zajściem miałam robione miałam 2,49 jak zaszłam kolejne badanie 3,01 a dziś z wyników aż 4,3 i właśnie mi przepisał ten Euthyrox 50 .
SuperHej! Było widać zarodek (ze 2 mm) pęcherzyk czy co tam ma być, wszystko prawidłowo, termin na 14.02 Jestem 5+3
Kiedyś brałam letrox tez właśnie na czczo . No dziś tak okropnie się czułam ale mówię no tak wysokie tsh i organizm głupieje . Dzięki za słowa otuchyTo bardzo dobrze, łykaj bez obaw. Maleństwu potrzebny bo ono korzysta z naszych zasobów więc musi być pod dostatkiem. Tylko pamiętaj - rano na czczo, 30 minut przed posiłkiem, nie łykać razem z innymi tabletkami (inaczej będzie słabe wchłanianie). Ten lek nie powoduje odczuwalnych skutków ubocznych, więc bez obaw że będziesz się źle czuła z jego powodu czy coś
Mnie na początku bardzo bolał prawy jajnik miałam takie rozwoerajnie ze tez tak myslalam . Dlatego tez poszłam na usg żeby sprawdzić co i jak ale okazało się dobrze wszystko jak widaćDziewczyny. Ma któraś tak, że boli tylko jedna strona? Boli i piecze tak jakby tylko jeden jajnik? Boję się, żeby nie była pozamaciczna....
Ale na początku tzn.? Bo on może boleć przy implantacji. Ale ja już mam 5 t i 2 d i dalej boli tylko jeden...Mnie na początku bardzo bolał prawy jajnik miałam takie rozwoerajnie ze tez tak myslalam . Dlatego tez poszłam na usg żeby sprawdzić co i jak ale okazało się dobrze wszystko jak widać
było widać serduszko przy becie 8 tys ? To z tego samego dnia ?Dobra dziewczyny ja po odbiorze wyników
beta 8137
Progesteron 18,93
No i usg zaliczyłam opis na zdjeciu
Jestem spokojniejsza..
jaMamuśki a może któraś przyjmuje leki na tarczyce ?
Ja tak miałam przy pierwszej ciąży. Aż ciągnęło wręcz, czasami scinalo z nóg. Ale wszystko ok, minelo koło 10 tygodnia jak dobrze pamietam.Dziewczyny. Ma któraś tak, że boli tylko jedna strona? Boli i piecze tak jakby tylko jeden jajnik? Boję się, żeby nie była pozamaciczna....